Κατηγορίες
Ελλάδα Επιλεγμένα

Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της στις ανακριτικές αρχές η Εύη Βατίδου. 

Η Εύη Βατίδου καταγγέλθηκε από τους αναβάτες της μηχανής ότι τους κυνήγησε, με αφορμή ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και ότι εμβόλισε τη μηχανή με αφορμή τον τραυματισμό μιας γυναίκας.

Κατά την απολογία της η κ. Βατίδου αρνήθηκε την κατηγορία που της αποδόθηκε από τις εισαγγελικές αρχές και υποστήριξε ότι ο αντίδικος της έχασε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας του από δική του υπαιτιότητα. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αποφάσισε να στραφεί εναντίον της όταν διαπίστωσε ότι είναι πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια. «Έχω την πεποίθηση ότι κατασκεύασε την εκδοχή ότι δήθεν εγώ τους χτύπησα, προκειμένου να αξιώσει αποζημίωση, διότι πληροφορήθηκα εκ των υστέρων την ιδιότητα μου ως πρώην συζύγου του γνωστού ποινικολόγο Αλέξη Κούγια και θεώρησε ότι θα μπορούσε μέσα από μια τέτοια ιστορία να εξαναγκάσει τον πρώην σύζυγό μου να τον αποζημιώσει, για να κλείσει συμβιβαστικά η υπόθεση και να μη διατρέχω στο μέλλον κίνδυνο φυλακίσεως, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τεράστιο ψυχικό τραύμα στα παιδιά μας αλλά και σοβαρή μείωση του κύρους του πρώην συζύγου μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο υπόμνημα που παρέδωσε στον ανακριτή η κ. Βατίδου.

@newstok.gr

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφεθηκε η Βατίδου με εντολή ανακρατιτη, συνοδευόμενη απο τον Αλέξη Κούγια #newstok #evelpidon #kougias #vatidou

♬ Breaking News, TV Shows, Report, Broadcast, Live, Serious, Business, World(1323125) – SAKUMAMATATA

 

Exit mobile version