Κατηγορίες
Media

Πηνελόπη Πιτσούλη: Στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» δεν ήθελα να παίξω δεύτερο χρόνο

Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον πατέρα της, αλλά και τη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στον πατέρα της και τη χαρά του, όταν την είδε να χορεύει το «Κοίτα κορμί» πάνω σε ένα τραπέζι.

«Είχε μεράκι να βγάλει μια ηθοποιό. Το “Στον λευκό τον πύργο” μου θύμισε τον άντρα μου τον Γιωργάκη, που τον γνώρισα στη Θεσσαλονίκη. Μου θύμισε τις τρεις αδερφές μου που μένουν στη Θεσσαλονίκη τις αγαπάω πολύ. Το “Α Casa di irene” είναι το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε με τον σύζυγό μου και είναι το τραγούδι μας», είπε χαρακτηριστικά.






Όπως είπε στη συνέχεια, αυτό ήταν και το τραγούδι που έπαιξε ο γιος τους στο πιάνο, σαν έκπληξη στην επέτειό τους.

«Ήταν πάρα πολύ ωραία έκπληξη. Το “Αυτό που μια φορά συμβαίνει” μου θυμίζει την πρώτη φορά που δούλευα με τον γιο μου, δεν ήταν εύκολος. Μου έβαζε τις φωνές», ανέφερε.

Όσο για τις σειρές που έχει συμμετάσχει, δήλωσε: «Στους “Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη” δεν ήθελα να παίξω δεύτερο χρόνο, ένας χρόνος ήταν αρκετός να είμαι “φυλακισμένη”».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Το τραγούδι από τις “Επτά Πεθερές” μου θύμισε πόσο ωραία σειρά ήταν. Αυτή η σειρά μου θυμίζει τη νύφη μου και το πόσο καλή πεθερά είμαι. Έχω όμως, και την καλύτερη νύφη του κόσμου. Το τραγούδι της σειράς μου θυμίζει και τη δική μου πεθερά, ήταν ένας άγγελος».

Κατηγορίες
Media

Η Μάρω Κοντού σε «ρόλο» πωλήτριας στο Cash or Trash και άφησε άφωνους την παρουσιάστρια και τους αγοραστές

Η Μάρω Κοντού εμφανίστηκε ως πωλήτρια στο «Cash or Trash», αφήνοντας άφωνους τόσο την παρουσιάστρια, Δέσποινα Μοιραράκη όσο και τους αγοραστές.

Τι οδήγησε τη σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι δημοπρασιών;

Όπως περιέγραψε η ίδια, η αγάπη, οι σπουδές αλλά και η έφεσή της στη ζωγραφική την έχουν κάνει να φιλοτεχνήσει αρκετούς πίνακες, που κοσμούν τους τοίχους του σπιτιού της αλλά και αρκετών καλών της φίλων. Έτσι, έφερε ένα από τα έργα της στο Cash or Trash, ώστε να εκτιμηθεί και να πουληθεί για καλό σκοπό.

«Αυτόν τον πίνακα τον φιλοτέχνησα πριν από έναν μήνα. Ετοιμάζω και τη δεύτερη έκθεσή μου, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού, με τον Θάνο Λούδο να εκτιμά το έργο της στα 1.000 ευρώ, ποσό που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την ηθοποιό.

Αντιμέτωποι με την ίδια έκπληξη ήταν και οι υποψήφιοι αγοραστές, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την είδαν να μπαίνει στο δωμάτιό τους.

«Έχω φέρει ένα αντικείμενο για καλό σκοπό. Είμαστε μία ομάδα γυναικών, που βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πολύτιμο πράγμα να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και μία απέραντη ευχαρίστηση για σένα τον ίδιο», σημείωσε η Μάρω Κοντού, αποκαλύπτοντας στους αγοραστές το έργο της.

Τελικά, η ηθοποιός κατάφερε να πουλήσει τον πίνακά της έναντι 1.500 ευρώ.

«Οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές αλλά σίγουρα θα καλύψουμε κάποιες εκκρεμότητες με αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν εκεί που έπρεπε», είπε κλείνοντας η Μάρω Κοντού αποχωρώντας από το Cash or Trash.

https://exchange.glomex.com/video/v-d4jptsko0gm1?integrationId=eexbs1blfv531yw

 

Κατηγορίες
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Το να κράζεις μια γυναίκα για την εμφάνισή της είναι χυδαίο»

Μια εκτενή αναφορά στα σχόλια που δέχτηκε η Αναστασία Γιάμαλη, όχι για το περιεχόμενο της εκπομπής της αλλά για την εμφάνισή της, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλημένη. Λίγο πριν παίξουν το βίντεο με τα διάφορα, light, από αυτά που υπήρχαν σχόλια είπε:

«Υπήρχαν πολλά σχόλια όσον αφορά την εμφάνισή και το πρόσωπό της. Δεν βαρεθήκατε; Εν έτη 2024. Κάποιες έχουμε κάνει τα πάντα και το λέμε, κάποιες δεν θέλουν να το πούνε και κάποιες δεν έχουν κάνει και τίποτα. Το να κράζεις μια γυναίκα για την εμφάνισή της είναι χυδαίο»

Διαβάστε περισσότερα από το Womenonly.gr

Κατηγορίες
Media

Μαρινέλλα: Παραμένει σταθερή η κατάστασή της – Τεράστιο κύμα συμπαράστασης από συγγενείς και φίλους της

Πρώτα ψήγματα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας της Μαρινέλας. Μετά τα πρώτα τρία κρίσιμα 24ωρα η αγαπημένη τραγουδίστρια άρχισε να ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή, όμως η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη.

https://exchange.glomex.com/video/v-d4izf4rx75q9?integrationId=eexbs1blfv531yw

Κατηγορίες
Media

Μητρούση: «Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι γονείς μου είναι να…»

Η Μαρίλια Μητρούση για τη νέα σειρά του Mega «Ταμπού» τη σχέση με τους γονείς της και τον Αλέξη Γεωργούλη.

https://exchange.glomex.com/video/v-d4gwv0sf5w55?integrationId=eexbs1blfv531yw

Κατηγορίες
Media Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ηρώδειο: Κατέρρευσε η Μαρινέλλα πάνω στη σκηνή (Βίντεο)

Ήταν η στιγμή που η Μαρινέλλα ερμήνευε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος, το «Εγώ και Εσύ»  και ξαφνικά μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών αφού παραπάτησε έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε σε Νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Δείτε τη στιγμή που η Μαρινέλλα χάνει τις αισθήσεις της:

Κατηγορίες
Media

Εκτός Ηappy Day ο Δημήτρης Παπανώτας. Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε ο ίδιος χθες πως βγήκε θετικός στον covid αλλά το περνάει ελαφρά με πυρετό που φτάνει ως το 37,6 και συμπτώματα κόπωσης, πόνων στα κόκαλα και τους μύες, έντονες κρυάδες, λίγο συνάχι και βήχα.

Το τεστ βγήκε θετικό, αχνά στην αρχή και εμφανέστατα στη συνέχεια κι έτσι ο Δημήτρης Παπανώτας έμεινε σπίτι του μέχρι να αναρρώσει.

«Μια γλυκιά καλημέρα σε όλα τα σπίτια, όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε. Αν έχετε απώλειες όπως κι εμείς, γιατί το αγόρι μας έχει Covid… αυτά είναι, μας ματιάσανε. Μια βδομάδα στον αέρα δεν βγάλαμε και έχουμε απώλειες» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε ανακοινώνοντας τον λόγο της απουσίας του συνεργάτη της:

«Γενικά κυκλοφορεί Covid αλλά ελπίζω ότι, επειδή ο Δημήτρης το έχει περάσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά θα είναι και πιο ελαφριά»

Στη συνέχεια συνδέθηκαν τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει με χιούμορ:

«Ζηλεύω. Είμαι στο κρεβάτι του πόνου κι εσείς εκεί χορεύετε και διασκεδάζετε, αίσχος» μιλώντας αμέσως μετά για τη δύσκολη νύχτα που πέρασε:

Covid πέρασα μία φορά, αυτή είναι η δεύτερη, και το περνάω εξίσου δύσκολα. Πέρασα μία δύσκολη νύχτα με πολύ πόνο αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δεν έχω το βάρος στο στήθος. Πυρετό έχω μόνο δέκατα. Την πρώτη φορά τα πνευμόνια μου ήταν έτοιμα να εκραγούν. Τώρα έχω πόνους στο σώμα αλλά τα πνευμόνια μου είναι μια χαρά». όλοι φυσικά του ευχήθηκαν περαστικά και γρήγορα.

https://exchange.glomex.com/video/v-d4e9zae9e3gp?integrationId=eexbs1blfv531yw

Πηγή: womenonly
Κατηγορίες
Media

Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα – Κάηκε ο πρώτος όροφος της μεζονέτας του

Σε αποκάλυψη πως έπιασε φωτιά το σπίτι του προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό».

Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, ο παρουσιαστής περιέγραψε πως η πυρκαγιά ξέσπασε στον πάνω όροφο της μεζονέτας του, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, υπήρξαν ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αρχικά, περιέγραψε την αιτία της φωτιάς και την άμεση ανταπόκριση της πυροσβεστικής: «Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Είμαι καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε μια έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Πήρα την πυροσβεστική. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Μπήκαν μέσα. Εγώ δεν μπορούσα να μπω μέσα. Δεν ξέρω, δεν είμαι και ειδικός. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, μπήκαν με ειδικές μάσκες στον πάνω όροφο του σπιτιού. Έσβησαν ό, τι μπορούσαν. Ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί πολύ η φωτιά».

Δείτε το βίντεο

https://exchange.glomex.com/video/v-d4eavf8xonht?integrationId=eexbs1ikzosjs7e

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ζημιές που υπέστη η οικία του:«Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες γιατί και ο καπνός και η θερμότητα που αναπτύχθηκε στο σπίτι ήταν μεγάλη. Λιώσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Τέλος πάντων, ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας, γιατί μπήκαν πολλοί άνθρωποι στο σπίτι, τώρα ακόμα οι πυροσβέστες εκεί είναι, γιατί μένουν για ασφάλεια κάποιες ώρες μήπως γίνει κάποια αναζωπύρωση».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση, γιατί δεν ήθελε να υπάρξει εσφαλμένη μετάδοση από τα sites: «Το λέω επειδή μπήκαν άνθρωποι, ξεσηκώθηκε και η γειτονιά, είδαν πρωί-πρωί δύο -τρία πυροσβεστικά από κάτω. Μπορεί να γίνει και γνωστό και δεν θέλω να μεταδοθεί μια είδηση που να είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με αυτό που στην πραγματικότητα έγινε».

Κατηγορίες
Media

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας τον έκραξε για αυτά που είπε

Και τους μίλησε και το έπαιξαν και τον έκραξαν.

Μια συνέντευξη –τη λες και αμφιλεγόμενη- έδωσε στο Πρωινό ο Θέμης Αδαμαντίδης και βρήκε τον μπελά του.

Ο τραγουδιστής μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τον Απόστολο Λύτρα και την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που συζητήθηκε πολύ αλλά και για τη δική του ανάλογη υπόθεση με την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.
«Με στεναχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, κι από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε, όχι στο αποτέλεσμα… Για να φτάσει στο σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης και συνέχισε
Για το δικό του περιστατικό βίας με τη Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Στο περιστατικό με τη Βαρβάρα μπήκε πολύ “σάλτσα” μέσα. Ήταν στημένο».

https://exchange.glomex.com/video/v-d4a2o9dr4ng1?integrationId=eexbs1blfv531yw

Μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε εναντίον του τραγουδιστή για τα λεγόμενά του:
«Ρε γαμ…ο, κλείσ’ το το ρημάδι. Μην τα λες, άσε να τα πει κανένας άλλος. Είναι δυνατόν τώρα να περνάς ένα μήνυμα ότι δεν χτυπάμε πρόσωπο, αλλά άμα ρίξουμε καμιά σπρωξιά στο σώμα, δεν πειράζει; Επειδή είμαστε και οι δύο αρσενικά, ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποστεί ένας άντρας;
Να χτυπάει μια γυναίκα και να ξεφτιλίζεται στο πανελλήνιο επειδή χτύπησε μια γυναίκα η να τρώει κεράτο; Γενικά μιλάω, δεν λέω ούτε για σένα ούτε για τον Λύτρα. Ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα; Να δείρεις και να ξεφτιλιστείς ή να έχεις φάει κέρατο; Στο δικό μου το ζύγι είναι το κέρατο. Θα το καταπιείς, θα πεις και δυο βρισίδια σε δυο φίλους σου και να πας παρακάτω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή

Κατηγορίες
Media

Επίσημο! Με ελληνικό τελικό η ΕΡΤ στην Eurovision 2025

Σε αντίθεση με τη φετινή χρόνια, η ΕΡΤ ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδια της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision από τον Σεπτέμβριο.

Όπως ανέφερε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, φέτος η ΕΡΤ κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εκπροσώπηση της χώρας στον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό της Eurovision.

Και από αυτές τις προτάσεις που θα ξεχωρίσουν, η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε διεξαγωγή ελληνικού τελικού μετά από χρόνια ώστε οι θεατές να επιλέξουν ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στη Βασιλεία της Ελβετίας τον Μάιο του 2025.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από σειρά ετών που η ΕΡΤ ανοίγει τις πόρτες της σε δημιουργούς με ανοιχτή πρόσκληση, ενώ ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί περίπου μετά από μια ολόκληρη δεκαετία.

Πηγή yupiii.gr

Κατηγορίες
Media

Έφυγε από την ζωή ο Ντίνος Καρύδης σε ηλικία 85 ετών

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη σήμερα Κυριακή 15-09.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας’Ντινάκο και θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..» γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κατηγορίες
Media

Στο Μιλάνο αγκαλιά με τον Μπρούνο Τσερέλα η Αθηνά Οικονομάκου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και ζει τον έρωτα της η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα. Αυτή τη φορά ταξίδεψε στην Ιταλία και βρέθηκε στην αγκαλιά του συντρόφου της, Μπρούνο Τσερέλα.

Το ζευγάρι πέρασε ένα μαγικό καλοκαίρι, κάνοντας διακοπές από την Κέα μέχρι την Ίμπιζα. Η Αθηνά Οικονομάκου χθες Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου πήγε στο Μιλάνο ώστε να περάσει χρόνο με τον Μπρούνο Τσερέλα.

το μεσημέρι της Πέμπτης (5/9) o Ιταλοαργεντίνος μπασκετμπολίστας δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι του στις Μαλδίβες, περιγράφοντας στη λεζάντα το πώς πέρασε.

Κατηγορίες
Media

Άρης Πορτοσάλτε: «Σταμάτησα να πηγαίνω στα μπουζούκια 20 τόσα χρόνια πριν…»

Ο Άρης Πορτοσάλτε αποκάλυψε, κατά την έναρξη της εκπομπής και με αφορμή τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, το πότε σταμάτησε να πηγαίνει σε νυχτερινά κέντρα.

https://exchange.glomex.com/video/v-d4510xeb8cih?integrationId=eexbs1blfv531yw

Κατηγορίες
Media

Η κοινή φωτογραφία του Γιώργου Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου και η ανακοίνωση: “Κάπως έτσι αποκτήσαμε παιδάκι”

Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου δεν κρύβουν πια τη σχέση τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την Τάνια Μπρεάζου και ανακοίνωσε πως υιοθέτησαν ένα σκυλάκι.

“Και κάπως έτσι αποκτήσαμε παιδάκι. Την όμορφή μας Jasmine”, έγραψε.

Πηγή yupiii.gr
Κατηγορίες
Media

H Ευλαμπία Ρέβη αποκαλύπτει τον εφιάλτη που έζησε για 4 χρόνια: «Πέρασα μία επώδυνη διαδικασία συναισθηματικά και ψυχικά»

H δημοσιογράφος Eυλαμπία Ρέβη αποκάλυψε στο προφίλ της στο Facebook τον εφιάλτη που έζησε αθόρυβα τα τελευταία 4 χρόνια, όπου και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως έκανε γνωστό η Ευλαμπία Ρέβη στους διαδικτυακούς της φίλους, μία συμμαθήτριά της από το Δημοτικό, δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έστελνε μηνύματα σε φίλους και συνεργάτες προκειμένου να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Αναλυτικότερα, η Ευλαμπία Ρέβη έγραψε: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πέρασα αθόρυβα μια επώδυνη διαδικασία συναισθηματικά και ψυχικά. Έτσι έχω μάθει να κάνω και έτσι θα συνεχίσω να πράττω. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ότι κάποιος προσπαθεί να σε βλάψει και να πλήξει ανεπανόρθωτα την ηθική, την τιμή και την υπόληψή σου, χωρίς ουδέποτε να του έχεις προκαλέσει το παραμικρό. Το ακόμα πιο δύσκολο είναι να μαθαίνεις χάρη στην έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι αυτός ο «κάποιος» έχει ονοματεπώνυμο και είναι τελικά κάποια παλιά φίλη με την οποία μοιραστήκατε το ίδιο θρανίο στο Δημοτικό και μετά χαθήκατε.

Πώς να μπορέσει ο νους μου να συλλάβει, όταν στα πάντα έχω μάθει να βλέπω μόνο το καλό, ότι ο άνθρωπος που περάσαμε μαζί κάποια από τα πιο ανέμελα και αθώα χρόνια της ζωής μας, έτσι απλά μια ημέρα -ενδεχομένως από φθόνο και λόγω ζητημάτων που αφορούν στην ψυχοσύνθεσή του- αποφάσισε να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ και να στείλει μαζικά μηνύματα με γελοίο περιεχόμενο του τύπου «η Ευλαμπία σε θάβει πίσω από την πλάτη σου και σε λέει … κι έτσι». «Πέτα λάσπη, όμως, παντού, κάτι θα μείνει να της δημιουργήσω πρόβλημα και να σπιλώσω την υπόληψή της», ίσως να σκέφτηκε… Κακίες, εν γένει, που δήθεν έχω πει εγώ για φίλους, γνωστούς ή συνεργάτες και που αδυνατώ ακόμη και σήμερα να αντιληφθώ πώς διανοήθηκε ότι θα μπορούσαν να ακουστούν από τα χείλη μου, όταν από το σπίτι μου έχω μάθει ακόμη και στον εχθρό μου να απλώνω το χέρι για βοήθεια.

Προφανώς, κανείς από τους παραλήπτες, μέχρι και συνάδελφος που την είχα δει μία φορά στη ζωή μου, δεν πίστεψε τις συκοφαντίες και θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και δη σήμερα στο δικαστήριο. Δυστυχώς, ένα κομμάτι της δημοσιότητας μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος να διαχειριστείς. Ευτυχώς, από την οικογένειά μου έχω μάθει ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν έχεις το δίκαιο με το μέρος σου ούτε χρειάζονται πολλά λόγια, όταν πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και δεν παρασύρεσαι από το εφήμερο. Η ηθική δικαίωση υπήρξε πανηγυρική. Θερμά ευχαριστώ στον δικηγόρο μου Θεόδωρο Μαντά που μαζί κερδίσαμε ακόμη μία μάχη.

Υ.Γ.: Η αλήθεια λάμπει πάντα στο τέλος και η λάσπη στον ανεμιστήρα καταλήγει σε εκείνους που την εκτοξεύουν. Νόμος».

Exit mobile version