Κατηγορίες
Αθλητισμός

Γιατί ο Νίκολας Μπουρντίσο ήταν στη σουίτα του Παναθηναϊκού

Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ellada Sports 94,3” ότι ο παλαίμαχος Αργεντινός αμυντικός, Νίκολας Μπουρντίσο, ήταν στη σουίτα που φιλοξένησε τη διοικητική αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Το “βαθύ” μήνυμα του Γιαννακόπουλου: «Η καλύτερη εκδίκηση…»

Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει ένας ενεργός χρήστης στο Instagram, αναρτώντας συχνά την άποψη του στον προσωπικό του λογαριασμό. Αυτή τη φορά, ο DPG ανέβασε ένα αινιγματικό story, δημιουργώντας κάποιες βασικές απορίες….

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr

Κατηγορίες
Αθλητισμός Επιλεγμένα

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ – Πέθανε ο θρύλος του ΝΒΑ Ντικέμπε Μουτόμπο σε ηλικία 58 ετών

Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί την απώλεια του θρυλικού Ντικέμπε Μουτόμπο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ο πρώην σέντερ, ένας από τους κορυφαίους ψηλούς στην ιστορία του ΝΒΑ, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Οκτώβριο του 2022 και ξεκίνησε άμεσα θεραπείες. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε επίσημα από το ΝΒΑ, με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να εκφράζει τη θλίψη του.

Ο Ντικέμπε Μουτόμπο, με πλήρες όνομα Ντικέμπε Μουτόμπο Μπολόντο Μουκάμπα Ζαν-Ζακ Γουαμουτόμπο, επιλέχθηκε στο νούμερο 4 του draft το 1991 από τους Ντένβερ Νάγκετς, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 1996. Στη συνέχεια, έπαιξε στους Χοκς (1996-2001), Σίξερς (2001-02), Νετς (2002-03), Νικς (2003-04) και ολοκλήρωσε την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς (2004-09).

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Παγκάκης: “Οι 11 του Αλόνσο”, Τσιμπίδας: Τριάδα…πακέτο, Σαπουντζάκης: “Έτσι θα πάει…”

Η Αγία τριάδα του paopantou ή αλλιώς οι “τρίφυλλοι” με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αναλύουν τα πάντα γύρω απο το μεγάλο ραντεβού ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Βασικά σχήματα, στρατηγικοί, αστάθμητοι παράγοντες και η “πράσινη” προσέγιση, πέφτουν στο τραπέζι σε μια συζήτηση αλά…Podcast που θα σας διαφωτίσει πριν την σέντρα στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Αταμάν: Αποκαλύψε στη συνέντευξη Τύπου την εξάδα ξένων ενόψει τελικού

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με τον Άρη.

Σε αυτή τόνισε ότι ο Μπράουν δεν θα είναι έτοιμος για τον τελικό μιας και δεν έχει προπονηθεί ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του.

Τέλος τόνισε ότι ο πρώην γκαρντ της Μακάμπι θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Euroleague…

Διαβάστε τη συνέχεια στο Paopantou.gr

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Σούπερ οι επιδόσεις του Ουναι στο “πράσινο” ξεκίνημα!

Το ιδανικότερο ντεμπούτο για τον Μαροκινο χαφ του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Πανσερραικο . Αγωνίστηκε για 87 λεπτά εντυπωσιάζοντας τον κοσμο της ομάδας με την τεχνική του κατάρτιση , τον τρόπο που έπαιξε και με τη συνολικά καλή του παρουσία στο γήπεδο…

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr

 

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Αγώνες Παναθηναϊκού – Πανσερραϊκού στο παρελθόν

Εικόνες από αγώνες Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό του παρελθόντος μέσα από το αρχείο της ΕΡΤ

https://exchange.glomex.com/video/v-d4b5l42ndjc9?integrationId=eexbs1blfv531yw

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για την βασική εντεκάδα ο Ουναΐ

Την ερχόμενη Κυριακή (18:00) οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να είναι βασικός ο Αζντίν Ουναΐ για πρώτη φορά. Ο Μαροκινός έκανε το ντεμπούτο του στην Τούμπα, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Εμπαπέ: “Σημασία δεν έχει ποιος εκτέλεσε τα πέναλτι, αλλά ότι μπήκαν στα δίχτυα”

Με τους Βινίσιους και Κιλιάν Εμπαπέ να ευστοχούν σε πέναλτι στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ απέδρασε με το τρίποντο από το Σαν Σεμπαστιάν κόντρα στη Σοσιεδάδ (0-2) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην φετινή La Liga μακριά από τη Μαδρίτη.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που πολλοί περίμεναν, έχει πετύχει τέσσερα γκολ, εκ των οποίων τα τρία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Τα δύο από αυτά ήρθαν από την άσπρη βούλα και στα Μέσα της χώρας γίνεται συζήτηση για το ποιος πλέον θα εκτελεί τα πέναλτι. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι Βινίσιους κι Εμπαπέ θα τα μοιράζονται.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το sport24.gr ο 25χρονος απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα, υποστηρίζοντας ότι σημασία έχει τα πέναλτι να γίνονται γκολ κι όχι ποιος θα τα εκτελέσει.

“Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να ψάχνουμε ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι και στην προπόνηση για να δημιουργήσουμε αυτή τη σύνδεση γιατί ξέρουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα.

Ο Βινίσιους είναι ένας σπουδαίος παίκτης κα είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω μαζί του στη Ρεάλ. Το σημαντικό με τα πέναλτι είναι ότι και τα τέσσερα ήταν γκολ δεν έχει σημασία ποιος τα παίρνει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι γκολ”.

Κατηγορίες
Αθλητισμός

ΜΠΑΜ FC: Η ξεχωριστή ομάδα των Youtubers

Οι δύο Youtubers που δημιούργησαν το πιο “καυτό” πρότζεκτ – Ο Σύλλος που έφερε τα πάνω κάτω

Χάρης Τάσσος, Χάρης Μιλιώνης, καλεσμένοι στην εκπομπή Μόνο Μπάλα, του ΣΚΑΙ, μιλούν για το πως ξεκίνησαν το εγχείρημα της δημιουργίας μιας τοπικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη, η οποία μετρά πάνω από 200.000 ακολούθους στο Youtube, ενώ σε κάθε αγώνα γεμίζουν με αρκετό κόσμο τα γήπεδα που παίζουν, στο Α Τοπικό της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τι είπαν:

https://exchange.glomex.com/video/v-d45y2z2tcc49?integrationId=eexbs1blfv531yw

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Εκκρεμούν οι αποχωρήσεις, η ανανέωση που πρέπει να γίνει

Στις εκκρεμότητες του ρόστερ, πέρα από τις αποχωρήσεις, παραμένουν και οι ανανεώσεις στα συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν

Συγκεκριμένοι παίκτες θα μπορούν από την Πρωτοχρονιά και έπειτα να υπογράψουν ως ελεύθεροι με άλλους συλλόγους. Η πιο σοβαρή περίπτωση είναι αυτή του Γιώργου Βαγιαννίδη, ενός παιδιού που είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού…

Κατηγορίες
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο “φίλος” που επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος

Ο Ισλανδός επιστρέφει στην Τούμπα για ένα πολύ κρίσιμο ματς

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ετοιμάζεται για ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια της καριέρας του, καθώς θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, που είχε σημαντική πορεία στον «Δικέφαλο του Βορρά»….

Διαβάστε τη συνέχεια στο Paopantou.gr

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τρίβουν τα… χέρια τους με Ιωαννίδη οι «πράσινοι», ποιος ο λόγος

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πήραν την απόφαση να μην πουλήσουν τον Έλληνα φορ παρά τις πιέσεις και τα πολλά χρήματα από ομάδες του εξωτερικού

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί τον πιο ακριβό παίκτη του Παναθηναϊκού σε χρηματιστηριακή αξία και αυτή αυξάνεται συνεχώς. Ο επιθετικός των «πράσινων» συνεχίζει… από εκεί που το άφησε την περασμένη σεζόν και με γκολ όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λανς μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω του…

Διαβάστε τη συνέχεια στο Paopantou.gr

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: “Είναι μία Εθνική με αρκετά νέα παιδιά. Μία ομάδα που μπορεί να δώσει υποσχέσεις.”

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία (07/09, 21:45) μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελλάδας, στην ποιότητα που έχει το ρόστερ, αλλά και στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ξεκίνημα της ομάδας: “Είναι μία Εθνική με αρκετά νέα παιδιά. Μία ομάδα που μπορεί να δώσει υποσχέσεις. Μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Επειδή ζούσα έντονα αυτές τις ημέρες έχω μεγάλη διάθεση να τους βοηθήσω να πετύχουν κάτι που μας λείπει τα τελευταία 10 χρόνια. Επειδή είμαι καινούριος σε αυτό το περιβάλλον είναι όλα τα παιδιά της ΕΠΟ και όσοι ήταν μαζί μας για το κομμάτι της οργάνωσης και τα διαδικαστικά για την προετοιμασία. Είναι μία καλή ευκαιρία να τους ευχαριστήσω όλους. Ήταν πολλά παιδιά που δουλεύανε μαζί μας για να έχουμε όλες τις ανέσεις. ερνάνε πολλές ώρες μαζί μας και με σκληρή δουλειά. Είχαμε και πολύ καλές συνθήκες για την προετοιμασία και να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό για τις εγκαταστάσεις που μας παραχωρήθηκαν από τη Δευτέρα και ότι ώρες θέλουμε και τον κ. Αγγελόπουλο. Πραγματικά η πρώτη μου εικόνα από τους παίκτες και δεν είναι μόνο η προπόνηση. Όλες οι συνθήκες ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δικαιούνται οι παίκτες να έχουν εδώ και τις συνθήκες που έχουν και στις ομάδες τους”.

Για τους παίκτες που έχει στην επίθεση:”Δύσκολο είναι. Είναι καλοί παίκτες όλοι τους. Και αυτοί που έχουν μπροστά τους. Δύσκολο. Σαν προπονητής εγώ πρέπει να βρω τον τρόπο. Να βρω το παιχνίδι. Να εκμεταλλευτώ όλες τις αρετές που έχουν. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς. Έχουμε πολλά παιδιά και νέα και σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Έχουμε και πιο έμπειρα παιδιά που μας χρειάζονται. Τα παιχνίδια παίζουν σπουδαίο ρόλο διότι δυστυχώς δεν μπορώ να τους προπονώ σε καθημερινή βάση. Δεν είναι μόνο οι 3 στράικερ. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις”.

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Ελλάδα με Φινλανδία: “Το επίπεδο των Εθνικών έχει πάντα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Κάθε χώρα εκπροσωπεί κάτι δικό της. Έχουμε αντιπάλους που κύριο στοιχείο τους είναι η αγωνιστικότητα. Η Αγγλία έχει 6 χρόνια ίδιο προπονητή και έχει καλό επίπεδο στο πώς θέλει να αγωνιστεί. Σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε. Δεν τίθεται θέμα για το τι θέλουμε εμείς. Θα είναι μία τόνωση για τους ίδιους τους παίκτες. Σαν κυρίαρχο στοιχείο να έχουμε υπομονή και καλή κυκλοφορία. Η Φινλανδία αμύνεται καλά και βγαίνει σε κόντρα επιθέσεις.
Επειδή θα παίξουμε στην έδρα θα έχουμε μεγάλη διάθεση. Δεν θα είναι εύκολο αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο. Είναι μία νέα αρχή. Για να ολοκληρωθούν ως παίκτες θα πρέπει να έχουν μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Εθνική ομάδα και μία μεγάλη διοργάνωση είναι κάτι που μένει για πάντα όπως κάνανε πριν οι γενιές. Θα πρέπει να προσπαθήσει και αυτή η γενιά να το κάνει”.

Για τις επαφές του με τους παίκτες και την 11άδα: “Οι συζητήσεις που κάνουμε είναι γνωριμίας. Πώς αισθάνονται και το δικό μου σκεπτικό για την Εθνική. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε ομάδες. Φυσικά έχω πάρει απόφαση (για την 11άδα). Αλλά πάντα έχω σκέψεις για την ετοιμότητα γιατί έχουμε και παιχνίδι σε 3 μέρες με την Ιρλανδία. Έχουμε πολύ καλή διάθεση και αυτό είναι σημαντικό για να ξεπερνιούνται διάφορα εμπόδια”.

Για τη διαφορετικότητα της θέσης του ως τεχνικός στην Εθνική: “Δεν μπορώ να αλλάξω ξαφνικά τη σκέψη μου και τη φιλοσοφία μου επειδή είμαι στην Εθνική. Θα προσπαθήσω να φτιάξω την 11άδα ανάλογα με την ανάγκη. Δεν έχει σχέση με τον αντίπαλο. Τον έχουμε αναλύσει. Τον ξέρουμε καλά. Όσο πιο πολλά πράγματα θέλουμε να τα μεταφέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο αυτό παιχνίδι θα πρέπει να αντιπροσωπεύει το ελληνικό στοιχείο. Το ταπεραμέντο, τον εγωισμό και αυτή τη στιγμή αυτό είναι το προτέρημα που θέλω να βάλω στο παιχνίδι”.

Για τον κόσμο: “Ξέρω πολύ καλά το κοινό. Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θέλει. Θα πήγαινα σε εμάς περισσότερο γιατί πρέπει να κάνουμε ένα step up. Κάτι διαφορετικό. Μία υπέρβαση. Γιατί 10 χρόνια είναι αρκετά χρόνια. Όταν είναι τόσα χρόνια χάνεται λίγο το ενδιαφέρον. Θα πρέπει να κάνουμε μία υπέρβαση και δεν έχω καμία αμφιβολία πώς ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Είτε εδώ είτε έξω θα έχουμε τη συμπαράσταση”.

Πηγή: sport-fm.gr

Κατηγορίες
Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το ελληνικό τατουάζ στο χέρι του Κορέα

Παναθηναϊκός: Ο Χοακίν Κορέα έχει σημαδέψει το χέρι του στα Ελληνικά.

Ο Χοακίν Κορέα είναι ένα από τα ονόματα που παίζουν πολύ γερά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες. Με την επικείμενη αποχώρηση του Άντραζ Σπόραρ, το ”Τριφύλλι” ψάχνει έναν κεντρικό επιθετικό ο οποίος θα πλαισιώσει τον Φώτη Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης…

Διαβάστε τη συνέχεια στο paopantou.gr

Exit mobile version