Κατηγορίες
Ελλάδα Επιλεγμένα

Ασπρόπυργος: Μαθητές θα εξεταστούν από ειδικούς ψυχολόγους

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr, τα εννέα παιδιά – πέντε κοριτσάκια και τέσσερα αγοράκια – ηλικίας από 6 έως 10 ετών, του Δημοτικού σχολείου Ασπροπύργου μετά από παραγγελία του Ανακριτή, μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ειδικότερα από την ερχόμενη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του «Σπιτιού του Παιδιού», προκειμένου, παρουσία ειδικών ψυχολόγων, να καταθέσουν για τις ημέρες και τα έργα του συγκεκριμένου γυμναστή.

Μάλιστα όπως τονίζουν στο newsit.gr οι γονείς μέσω του συνηγόρου του κ. Ανδρέα Θεοδωροπούλου, αυτό που ζητούν είναι η δικαίωση.

Παράλληλα προβληματισμό και τρόμο προκαλούν οι καταθέσεις των γονέων των ανήλικων στην Αστυνομία που περιγράφουν όλα όσα ανατριχιαστικά τους εξιστόρησαν τα παιδιά τους.

Ο ένας γονέας δε, αναφέρει ότι ο γιος του υφίστατο λεκτικές προσβολές από τον καθηγητή ο οποίος τον αποκαλούσε ενώπιον συμμαθητών του «γκέουλα» και «ανώμαλο» ενώ περιγράφει πως το παιδί του ερχόταν με «καρούμπαλα στο κεφάλι»!

 

Exit mobile version