Κατηγορίες
Αθλητισμός Επιλεγμένα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-4: Ιστορικός θρίαμβος για τους Θεσσαλονικείς στο Φάληρο

Με το εκκωφαντικό 4-2 επικράτησε απόψε (5/11) ο ΠΑΟΚ του Ολυμπιακού στο Φάληρο, σε ένα ντέρμπι με σκόρερ τους Μπράντον Τόμας (2), Αν. Ζίβκοβιτς και Οζντόεφ (για τον Ολυμπιακό μείωσαν ο Φορτούνης, Μασούρας).

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί από του ξεκίνημα του αγώνα, με την ομάδα του Λουτσέσκου να “χτυπάει” στους κενούς χώρους με φοβερές αντεπιθέσεις και να “συντρίβει” τους Πειραιώτες. Ο Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια, ο Τόμας με δύο γκολ και ο Οζντόεφ με ένα ακόμη, “σφράγισαν” την σπουδαία νίκη της ομάδας τους. Ο Φορτούνης πέτυχε το γκολ της τιμής στο φινάλε της αναμέτρησης για την ομάδα του Μαρτίνεθ, η οποία βρήκε και ένα δεύτερο στην τελευταία φάση του ματς, αλλά δεν απέτρεψαν το απίθανο κάζο στο Φάληρο.

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόζο, Κίνι (64’ Σολμπάκεν), Έσε (82’ Καρβάλιο), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46’ Μασούρας), Ποντένσε (72’ Σκάρπα), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (72’ Γιόβετιτς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (89’ Σβαμπ), Μεϊτέ (89’ Τσιγγάρας), Μουργκ, Τάισον (73’ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (89’ Τζίμας), Τόμας (82’ Ντεσπόντοφ).

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV μετά το ματς με τον Ολυμπιακό






Exit mobile version