Κατηγορίες
Ελλάδα

Στις 3 Δεκεμβρίου η 6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδα ΑΜΕΑ στον Άλιμο

Ο Δεκέμβρης λογίζεται στο καλεντάρι του λαού μας ως ο μήνας των γιορτών. Και σ’ αυτό το «γαϊτανάκι» των εορταστικών εκδηλώσεων, το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ, αποφάσισε να ‘χει ρόλο μπροστάρη! Με μία γιορτή που δίχως άλλο είναι μοναδική, καθώς η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ – η 6η που διοργανώνει το Σωματείο μας – έρχεται να μετουσιώσει σε πράξη το σύνθημα ότι «… δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, αλλά ΜΟΝΟ άνθρωποι».

Η επιλογή της ημερομηνίας για την διεξαγωγή της 6ης Πανελλήνιας Επίδειξης Μόδας ΑΜΕΑ, βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι. Διότι η 3η Δεκεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία όπως καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.

Με γνώμονα την αγάπη και έχοντας θέσει ως στόχο να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην καθημερινότητα, το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ και η πρόεδρός του κα Σύλβια Αντώναρου, φροντίζουν με καθημερινές δράσεις να επιβεβαιώνουν στο έπακρο το σύνθημά τους και να δείχνουν ότι η καθημερινότητα μπορεί να είναι για όλους κοινή, δίχως διαφορετικότητα. Κι η 6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ θ’ αναδείξει για μία ακόμη φορά, ότι όλοι είναι ίσοι και όλοι μπορούν ν’ απολαμβάνουν τις μοναδικές στιγμές της ζωής.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Παραολυμπιονίκες, αθλητές ΑΜΕΑ, πρώην και νυν μοντέλα, εστεμμένες διαγωνισμών ομορφιάς, απλοί αθλητές και χορευτές η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2020, στις 18:30 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στον Άλιμο. Η 6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου και του Δημάρχου της πόλης κ. Ανδρέα Κονδύλη και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Exit mobile version