Κατηγορίες
Ελλάδα

Η πιο συγκλωνιστική στιγμή στη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλιμάρμαρο – Το πάθος ενός μικρού κοριτσιού την ώρα που τραγουδούσε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου το San Michele (Vid)

Πάνω από 30.000 κόσμου παρακολούθησε στο Καλλιμάρμαρο τη συναυλία που διοργανώθηκε για τα θύματα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στη συναυλία μετείχαν αφιλοκερδώς ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριτζήλα και η Τάνια Τσανακλίδου.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της συναυλίας είναι όταν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τραγουδάει το κομμάτι San Michele και ένα κοριτσάκι το οποίο βρισκόταν στις πλάτες του πατέρα του, τραγουδώντας το και εκείνη όπως και ο πατέρας της και οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι μαζί με τον ερμηνευτή. Το μικρό κορίτσι με δάκρυα στα μάτια ξεχώρισε με το πάθος της αφού έδειχνε να πιστεύει και να καταλαβαίνει το πραγματικό νόημα της κάθε λέξης του συγκλονιστικού αυτού τραγουδιού.

Το κομμάτι μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Πείτε μου εκείνες τις ιστορίες σας,που κάνουν τα καλάμια να λυγίζουν,στα όρια των χωραφιών κι εν μέσω άπνοιαςτα μέτωπα των αγροτών δροσίζουν.Πείτε μου εκείνες τις ιστορίες σας.”

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή:

Exit mobile version