Κατηγορίες
Ελλάδα

«Μαρία Τσάλλα»: Τι σχέσεις είχε με την Εύβοια η Ρωσίδα κατάσκοπος – Έγγραφο

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της «Μαρίας Τσάλλα», της Ρωσίδας κατασκόπου που δρούσε στην Ελλάδα ως μέλος του πολυεθνικού δικτύου των «Illegals». Η 35χρονη Ιrena Alexandrovna Smireva, που διέμενε και διατηρούσε κατάστημα με πλεκτά στο Παγκράτι, συμμετείχε σε απόρρητο πρόγραμμα της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR), όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Στη διάρκεια των χρόνων που παρέμεινε στην Ελλάδα εμφανιζόταν ως επιχειρηματίας και φωτογράφος. Η ιστοσελίδα του – επιτυχημένου κατά τ’ άλλα καταστήματος της – είναι πλέον εκτός λειτουργίας, όπως κλειστό είναι και το μαγαζί της στο Παγκράτι.

Το πραγματικό της όνομα είναι «Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα» σύμφωνα με την ΕΥΠ το 2018 εξέδωσε ληξιαρχική πράξη γέννησης χρησιμοποιώντας τα στοιχεία βρέφους που πέθανε στη γέννα με ημερομηνία γέννησης και θανάτου, Δεκέμβριο του 1991. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι, όταν εντόπισαν την «Μαρία Τσάλλα», που φέρεται να είναι ομογενής και γεννημένη το 1991, δηλαδή πήρε την ημερομηνία γέννησης ενός βρέφους που είχε πεθάνει.

Το eviathema.gr φέρνει στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που χρησιμοποιούσε η Ρωσίδα κατάσκοπος, από τον δήμο Κύμης Αλιβερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η μητέρα η  οποία φαίνεται στο Πιστοποιητικό Αναστασία Τ., γεννημένη το 1959, φαίνεται να ήταν δημότης του δήμου Μεσσαπίων έως το 1972, ενώ αμέσως μετά μεταδημότευσε στον δήμο Αθηναίων.

Exit mobile version