Κατηγορίες
Ελλάδα

Αποκαλύψεις ΣΟΚ – Υπόθεση Φαίη Μπακογιώργου  

Η άτυχη Φαίη είχε βρεθεί τον Οκτώβριο του 2021 νεκρή σε δρόμο στην Κυψέλη, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα. 

Ωστόσο, χάρη στις έρευνες της ΥΔΕΖΙ και τις σχετικές εισαγγελικές παραγγελίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στην άκρη του νήματος και ξετύλιξαν το φρικιαστικό κουβάρι της υπόθεσης.

Μετά από δύο χρόνια, οι Αρχές και δη το Ανθρωποκτονιών συνέλαβαν τη μητέρα της, την αδελφή της και μια 57χρονη.

Η 57χρονη φιλοξενούσε το θύμα, την αδελφή της και τα παιδιά τους, καθώς και τη μητέρα τους σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, όπως και άλλη μία ηλικιωμένη. Μια «φιλοξενία» που η 23χρονη Φαίη πλήρωσε με άπειρες κακοποιήσεις και -εν τέλει- την ίδια της τη ζωή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προέκυψε ότι η σπιτονοικοκυρά φέρεται να εξωθούσε σε πορνεία τη Φωτεινή και να της έκλεινε ερωτικά ραντεβού με άνδρες. Παράλληλα, φέρεται να χτυπούσε αλύπητα και συνεχώς την 23χρονη, ενώ η μητέρα της και η αδελφή της παρακολουθούσαν μένοντας αμέτοχες.

Τι είπε ο πατέρας της Φαίη στο protothema.gr: 

«Δεν περίμενα ποτέ ότι η ίδια της η μάνα, η πρώην σύζυγός μου θα κρυβόταν πίσω από το θάνατο του παιδιού μας» δηλώνει ο Νικόλας Μπακογιώργος στο protothema.gr

«Όπως έριξαν το παιδί μου στο σκοτάδι, έτσι θα φροντίσω να “βυθιστεί” κι η πρώην σύζυγός μου, να πέσουν κι αυτές» είναι τα πρώτα λόγια του πατέρα της Φαίης, μετά την απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της κόρης του.

H επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις

«Συνελήφθησαν 3 γυναίκες δυνάμει σχετικών ενταλμάτων για υπόθεση ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023, πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις (3) γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη».

 

 

 

Exit mobile version