Κατηγορίες
Διεθνή

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ: Διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ – βίντεο

Ο Χασάν Νασράλα ξεκίνησε την ομιλία του επαινώντας “τους πεσόντες μάρτυρες” της Χεζμπολάχ και των άλλων ομάδων που πολεμούν το Ισραήλ, καθώς και τους αμάχους που σκοτώθηκαν. Παράλληλα χαρακτήρισε ανόητο το Ισραήλ. “Ξεκινώ προσφέροντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των πεσόντων εδώ στο Λίβανο και ταυτόχρονα σας συγχαίρουμε καθώς οι αγαπημένοι σας έχουν κερδίσει την τιμή του μαρτυρίου”, είπε.

 

Ο Χασάν Νασράλα εκφράζει την “ευγνωμοσύνη” του σε όσους στην Υεμένη και το Ιράκ “συμμετείχαν σε αυτή τη μάχη”. Είπε ότι η πλημμύρα Αλ Άκσα, όπως ονομάζει η Χαμάς τις επιθέσεις της κατά του Ισραήλ, έχει επεκταθεί σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Η μάχη συνεχίζεται, είπε ο Νασράλα.

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ εξέφρασε επίσης “συλλυπητήρια και συγχαρητήρια” στις οικογένειες όσων σκοτώθηκαν στη Γάζα και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, συμπεριλαμβανομένων όσων σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της Χαμάς στο εσωτερικό του Ισραήλ, οι οποίες, όπως είπε , “επεκτάθηκαν σε πολλά μέτωπα μάχης”.

 

Exit mobile version