Κατηγορίες
Αθλητισμός

Επέστρεψε σε Βουλιαγμένη και Βάρκιζα το Iron Man 70.3

Το κορυφαίο τριαθλητικό γεγονός του κόσμου επέστρεψε και πραγματοποιείται από  τις 20 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2023

Η τριήμερη γιορτή αθλητισμού, η οποία συνδιοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα από την ΕΥ ΖΗΝ Greece και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, φιλοξενεί  περισσότερους από 5.000 αθλητές, θεατές και εθελοντές από 60 χώρες.

Ο θεσμός του IRONMAN® ξεκίνησε το 1978 στη Χαβάη με μόλις 15 συμμετέχοντες και πλέον πραγματοποιούνται κάθε χρόνο πάνω από 150 αγώνες σε περισσότερες από 50 χώρες, μετρώντας 1,5 εκατ. αθλητές και 5,5 εκατ. θεατές παγκοσμίως.

Το μεγαλύτερο ελληνικό τρίαθλο που διεξάγεται με επιτυχία στη χώρα μας από το 2019, επιστρέφει για να αναδείξει τις ξεχωριστές ομορφιές της Αθήνας, την ελληνική φιλοξενία, καθώς και τη σπουδαιότητα του αθλητικού τουρισμού για τη χώρα μας, ο οποίος μπορεί να την καταστήσει πόλο έλξης καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Και φέτος οι τριαθλητές θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν 1,9 χλμ, να ποδηλατήσουν 90 χλμ και να τρέξουν 21,1 χλμ διαδοχικά σε ένα πανέμορφο τοπίο δίπλα στη θάλασσα, χάρη στο οποίο το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece έχει ψηφιστεί από τους τριαθλητές παγκοσμίως ως το τρίτο πιο προτεινόμενο IRONMAN® 70.3® στον κόσμο.

Exit mobile version