Κατηγορίες
Αστυνομικά

Τέμπη: Επεισόδια στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομίας και κουκουλοφόρων

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας. Επεισόδια σημειώνoνται στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομία και κουκουλοφόρων, στο περιθώριο της μεγάλης συγκέντρωσης για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας. Επεισόδια σημειώνoνται στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομία και κουκουλοφόρων, στο περιθώριο της μεγάλης συγκέντρωσης για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Πάνω από 12.000 κόσμος βρίσκεται στο Σύνταγμα σύμφωνα με αστυνομία. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από την κάτω μεριά της πλατείας Συντάγματος. Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες, μολότοφ εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν κάνοντας ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Ιπποκράτους και Πανεπιστημίου καίγεται όχημα του Δήμου καθώς επίσης στα Προπύλαια υπάρχει φωτιά σε όχημα. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το Σύνταγμα, με τους κουκουλοφόρους να μεταφέρονται προς Πανεπιστημίου.

Στην Πανεπιστημίου βρίσκεται και «Αύρα» της αστυνομίας.

Μεγάλη συγκέντρωση

Στο Σύνταγμα είχαν καλέσει σε συγκεντρωση το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, και άλλα κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Νωρίτερα, οι διαδηλωτές άφησαν 57 μαύρα μπαλόνια στον ουρανό.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, με το ΠΑΜΕ να έχει το μεγαλύτερο μπλοκ, ενώ ξεχώρισε η στιγμή που αφέθηκαν στον ουρανό 57 μαύρα μπαλόνια, ένα για κάθε νεκρό της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Λόγω της συγκέντρωσης υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και η Σταδίου.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Επίσης

Εγκληματική οργάνωση εκβίαζε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Αγία Βαρβάρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ανάμεσα στα θύματα 15χρονος παίκτης του Πρωτέα Θεσσαλονίκης

Βίντεο Ντοκουμέντο: Απόπειρα διάρρηξη σε ψητοπωλείο στο Φάληρο – Καρέ καρέ η προσπάθεια του διαρρήκτη να μπει στο κατάστημα

Κατερίνα Δαλάκα: Θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο – Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε επειδή γλίτωσε

Τέμπη: Υπάρχουν συστήματα ασφαλείας για να αποφευχθούν τέτοιες τραγωδίες λέει Ιταλός καθηγητής

Exit mobile version