Λύγισε ο πατέρας του αγνοούμενου Δημήτρη – «Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω»

Τα λόγια έχουν στερέψει… Γονείς ψάχνουν με δάκρυα στα μάτια τα παιδιά τους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.
Πατέρας Δημήτρη Τέμπη Πατέρας Δημήτρη Τέμπη

Τα λόγια έχουν στερέψει… Γονείς ψάχνουν με δάκρυα στα μάτια τα παιδιά τους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος αναζητά ακόμα τον 26χρονο γιο του Δημήτρη στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, μίλησε ζωντανά στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ήταν λεβέντης, δεν αξίζουν συλλυπητήρια. Να τους πείτε να ετοιμάσουν, εκεί στη Βουλή, το μνημείο του Άγνωστου Ταξιδιώτη. Να τους φέρουμε τα φέρετρα με τα παιδιά μας και να κάνουν ένα μνημείο που είναι ακόμα αγνοούμενα. Ούτε στο Αφγανιστάν να είχαμε στείλει τα παιδιά μας. Πήγε φαντάρος, τίμησε την πατρίδα, σπούδασε και σκοτώθηκε γιατί οι πολιτικοί μας είναι εδώ για να τα τσεπώνουν. Μαζί με τους διαχειριστές που λένε τα διάφορα» είπε αρχικά ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη.

«Να παραιτηθούν όλοι! Ακόμα υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα μετά από 100 παιδιά σκοτωμένα στην Ελλάδα; Μας δουλεύουν. Σε πόλεμο είμαστε; Ήρθε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πετούσε λουλούδια στα καμένα βαγόνια; Σε μπουζουκτσίδικο είμαστε; Ήρθε ο άλλος για να δώσει αίμα και χαζογελούσε; Όλοι να παραιτηθούν. Όλοι» συνέχισε αγανακτισμένος ο Παύλος Ασλανίδης.

«Ο Δημήτρης ήταν με τον φίλο του τον Σωτήρη, για τον οποίο πήρανε χθες την οικογένειά του τηλέφωνο ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του. Ήταν στο δεύτερο βαγόνι. Από ό,τι μάθαμε από μία κοπέλα που ήταν μέσα, έκλεισε η πόρτα από αριστερά, δεν πρόλαβαν να σηκωθούν. Δούλευε στην Ισπανία και τον Σεπτέμβριο θα ξαναγυρνούσε. Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω πίσω;» αναρωτήθηκε σε άλλο σημείο ο τραγικός πατέρας.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Επίσης

Τραγωδία στα Τέμπη: Ανάμεσα στα θύματα 15χρονος παίκτης του Πρωτέα Θεσσαλονίκης

Βίντεο Ντοκουμέντο: Απόπειρα διάρρηξη σε ψητοπωλείο στο Φάληρο – Καρέ καρέ η προσπάθεια του διαρρήκτη να μπει στο κατάστημα

Κατερίνα Δαλάκα: Θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο – Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε επειδή γλίτωσε

Τέμπη: Υπάρχουν συστήματα ασφαλείας για να αποφευχθούν τέτοιες τραγωδίες λέει Ιταλός καθηγητής


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use