Κατερίνα Δαλάκα: Θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο – Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε επειδή γλίτωσε

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, το βράδυ της Τρίτης (28/2), με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains.
Κατερίνα Δαλάκα Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, το βράδυ της Τρίτης (28/2), με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains. Λίγες ώρες πριν από την αναχώρησή του το ζευγάρι άλλαξε τα εισιτήριά του για να ταξιδέψει σήμερα, με συνέπεια να γλιτώσει από την τραγωδία.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Φιντιρίκος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το νέο εισιτήριό τους και έγραψε: «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο. Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λύπη για το περιστατικό».

Η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε το μήνυμα του συντρόφου της στα Instagram Stories της, με συνέπεια να δεχτεί ένα. υβριστικό μήνυμα από follower της που την κατηγόρησε ότι δεν σέβεται τους νεκρούς.

«Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια.

«Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας”, ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ με νέα ανάρτηση έδειξε ότι πήγε να δώσει αίμα για τους τραυματίες από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πηγή

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Επίσης

Τέμπη: Υπάρχουν συστήματα ασφαλείας για να αποφευχθούν τέτοιες τραγωδίες λέει Ιταλός καθηγητής

Έπαθε ανακοπή πάνω στο τιμόνι και κατέληξε σε παρκαρισμένα οχήματα

Ο μοιραίος διάλογος μεταξύ σταθμάρχη και μηχανοδηγού


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use