Τραγωδία στα Τέμπη: Ανάμεσα στα θύματα 15χρονος παίκτης του Πρωτέα Θεσσαλονίκης

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας με τις αμαξοστοιχίες στα Τέμπη είναι και ο 15χρονος Παναγιώτης Μπουρνάζης, αθλητής του Πρωτέα Θεσσαλονίκης.
15χρονος Τέμπη 15χρονος Τέμπη

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας με τις αμαξοστοιχίες στα Τέμπη είναι και ο 15χρονος Παναγιώτης Μπουρνάζης, αθλητής του Πρωτέα Θεσσαλονίκης. Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και η είδηση προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την μπασκετική κοινότητα της πόλη και όχι μόνο. Νεκρός από τη σύγκρουση βρέθηκε και ο πατέρας του με τον σύλλογο να ανακοινώνει τη βαθύτατη θλίψη της.

«Η αθλητική οικογένεια του Πρωτέα, νοιώθει συγκλονισμένη από την απώλεια του αθλητή της, Παναγιώτη Μπουρνάζη και του πατέρα του, στο ατύχημα των Τεμπών» έγραψε σε ανακοίνωσή του ο Πρωτέας για να καταλήξει πως «όλοι εμείς, παράγοντες, προπονητές και συναθλητές του, που τον γνωρίσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί του, νοιώθουμε ότι όποια λόγια παρηγοριάς και συμπόνιας και αν εκφράσουμε για την απώλεια του ίδιου και του πατέρα του, είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που τους αγάπησαν».

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Επίσης

Market Pass: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές

Τέμπη: Ένταση και πετροπόλεμος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – βίντεο

Κατερίνα Δαλάκα: Θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο – Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε επειδή γλίτωσε

Τέμπη: Υπάρχουν συστήματα ασφαλείας για να αποφευχθούν τέτοιες τραγωδίες λέει Ιταλός καθηγητής


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use