Τέμπη: Η πρώτη κηδεία με το λευκό φέρετρο της 34χρονης Αθηνάς να περνάει μπροστά από την οικογένειά της που σπαράζει

Η τελευταία πράξη του δράματος για την 34χρονη Αθηνά Κατσάρα γράφεται σήμερα στην Κατερίνη. Συγγενείς και φίλοι κηδεύουν τη νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν ένα από τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που βύθισε στο πένθος όλη την χώρα.
Κηδεία Κηδεία

Η τελευταία πράξη του δράματος για την 34χρονη Αθηνά Κατσάρα γράφεται σήμερα στην Κατερίνη. Συγγενείς και φίλοι κηδεύουν τη νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν ένα από τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που βύθισε στο πένθος όλη την χώρα.

Πρόκειται για την πρώτη κηδεία νεκρού από την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς η ταυτοποίηση των σορών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη, με δεδομένο ότι τα περισσότερα πτώματα είναι απανθρακωμένα και διαμελισμένα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Reuters συγκλονίζουν, με την οικογένεια της 34χρονης να σπαράζει βλέποντας το λευκό φέρετρο να μεταφέρεται στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Η κηδεία της αδικοχαμένης 34χρονης, μητέρας ενός μικρού παιδιού, γίνεται στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια.

Στο μοιραίο τρένο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας. Όπως μετέδωσε το STAR ο άνδρας έμαθε σήμερα από ψυχολόγους ότι η σύντροφός του δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Μέχρι νωρίς χθες το απόγευμα ο αδελφός της αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη κοπέλα από την Κατερίνη. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. “Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…”, έγραψε.

Στους 57 έως τώρα οι νεκροί

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τη μετωπική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ανέρχονται έως τώρα σε 57.

52 είναι οι σοροί που έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ από τον Επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της ΕΛΑΣ και τους ειδικούς ψυχολόγους της Αστυνομίας, έχουν ενημερωθεί ήδη 14 οικογένειες και η επώδυνη αυτή διαδικασία συνεχίζεται.

Στα εργαστήρια η ταυτοποίηση διεξάγεται 24 ώρες το 24ωρο και έχει διακοπεί οποιαδήποτε άλλη εργασία προκειμένου να διεκπεραιωθεί όλη η διαδικασία το ταχύτερο δυνατόν.

Επιπλέον η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε πως έχουν συλλεχθεί προσωπικά αντικείμενα των επιβατών που βρέθηκαν στο σημείο και γι αυτά μπορούν να επικοινωνούν οι άνθρωποι με το αστυνομικό τμήμα Τεμπών.

Πηγή

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Επίσης

Τραγωδία στα Τέμπη: Ανάμεσα στα θύματα 15χρονος παίκτης του Πρωτέα Θεσσαλονίκης

Βίντεο Ντοκουμέντο: Απόπειρα διάρρηξη σε ψητοπωλείο στο Φάληρο – Καρέ καρέ η προσπάθεια του διαρρήκτη να μπει στο κατάστημα

Κατερίνα Δαλάκα: Θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο – Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε επειδή γλίτωσε

Τέμπη: Υπάρχουν συστήματα ασφαλείας για να αποφευχθούν τέτοιες τραγωδίες λέει Ιταλός καθηγητής


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use