Πενταετής κάθειρξη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για κακούργημα

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε βαθμό κακουργήματος για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης.

Η δίκη του πρώην παρουσιαστή συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το protothema.gr ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, υπεβλήθη αίτημα, από την πλευρά της καταγγέλλουσας, προς το δικαστήριο να γίνει η δίκη χωρίς δημόσιο ακροατήριο, πράγμα που έγινε δεκτό.

Τι ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης

Όπως αναφέρει το In.gr ο συνηγόρου υπεράσπισής υποστήριξε ότι ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα.

Στην συνέχεια, ο συνήγορος του υποστήριξε, κατά την διάρκεια της δίκης, ότι επρόκειτο περί «πάθους», το οποίο προέρχεται από ψυχική νόσο.

Σημειώνεται ότι για την παραπάνω υπόθεση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάθειρξη πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.  Όμως, κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον Εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use