Επεισόδια με ομάδες Ρομά σε Μέγαρα Θεσσαλονίκη Θήβα Αλίατρο – βίντεο

Επεισόδια με ομάδες Ρομά σε Μέγαρα Θεσσαλονίκη Θήβα Αλίατρο - βίντεο Επεισόδια με ομάδες Ρομά σε Μέγαρα Θεσσαλονίκη Θήβα Αλίατρο - βίντεο

Επεισόδια από ομάδες Ρομά σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης 14/11 μετά τον θάνατο του 17χρονου.

Έκλεισε η Εθνική Οδός και στα δυο ρεύματα μετά από επεισόδια με ομάδες Ρομά. 

Η Εθνική Οδός είχε κλείσει από το 39ο ως το 42ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα, όπως και ο παράδρομος. Μετά από αρκετή ώρα ωστόσο δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, ενώ την ίδια ώρα έκλεισε η Περιφερειακή Αιγάλεω. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετά άτομα, τα οποία έβαλαν φωτιά σε λάστιχα.

Ένταση και στη Θεσσαλονίκη 

Επεισόδια είχαμε και στη Θεσσαλονίκη έξω από τον οικισμό Αγίας Σοφίας με δεκάδες Ρομά να έχουν στήσει πύρινα οδοφράγματα επί της οδού Πόντου και να φωνάζουν συνθήματα κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία.

Ναύπλιο ένταση 

Σύμφωνα με το thriassio.gr, οι Ρομά επιτέθηκαν σε λεωφορείο από το Ναύπλιο, το οποίο μετέφερε πολίτες. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, πέταξαν πέτρες προς το πούλμαν, με συνέπεια να σπάσουν τζάμια και οι επιβάτες να βγαίνουν έντρομοι και να απομακρύνονται από το σημείο, ενώ ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία.

Διαμαρτυρία και στη Θήβα 

Ομάδες Ρομά διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του 17χρονου στο χωριό Λεοντάρι, στη Θήβα, με την κατάσταση για τρίτη ημέρα να είναι έκρυθμη.

Στην Αλίατρο τραυματίστηκε ο Δήμαρχος 

Σκηνές χάους σημειώθηκαν στην Αλίαρτο Βοιωτίας το βράδυ της Τρίτης, όταν ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης στοχοποιήθηκε από ομάδα Ρομά που είχαν κλείσει δρόμο και τραυματίστηκε στο κεφάλι από μπουκάλια που του πέταξαν.

Διαβάστε επίσης:  Το Ισραήλ επιστρατεύει εφέδρους για τον πόλεμο στον Λίβανο

 

 

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο