Ανδρουλάκης: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τελειώσει η παντοκρατορία της ΝΔ» – «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός», φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Ανδρουλάκης

Υπό τις ιαχές των οπαδών του ΠΑΣΟΚ «νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός», ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε το μήνυμά του μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές, κάνοντας λογο για τη μεγάλη ευθύνη και τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Οι μεγάλες αλλαγές, οι μεγάλες νίκες θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι. Το κίνημα έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική.

Ειδικά αυτήν την εποχή που οι ψεύτικες υποσχέσεις έπεσαν. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία μας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τους υπόλοιπους διεκδικητές της ηγεσίας, λέγοντας ότι όλοι μαζί θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Και συνέχισε: «Θα κάνω ό,τι μπορώ, για να τελειώσει η παντοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας», προσθέτοντας: «Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή. Ένα μεγάλο βήμα έγινε σήμερα. Να αγκαλιάσει νεωτερες γενιές σε ένα προοδευτικό σχέδιο που θα γίνει κυβερνητικό στις επόμενες εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε».

Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο