ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας

Σοκ και δέος ξανά… ξανά βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας το απόγευμα της Παρασκευής όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με το Anadolu, υπήρξαν θύματα από τον βομβαρδισμό στην είσοδο του νοσοκομείου Σίφα. Η επίθεση στην είσοδο του Νοσοκομείου Σίφα σημειώθηκε την ώρα που η αυτοκινητοπομπή του ασθενοφόρου που μετέφερε τους τραυματίες για θεραπεία στην Αίγυπτο επρόκειτο να αναχωρήσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

https://twitter.com/FactualNarrator/status/1720455042979995727?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1720455042979995727%7Ctwgr%5E748e94772282e2e9db798ef1eb8eed55531b7436%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Fnews%2Fworld%2Fvomvardismos-sto-nosokomeio-al-sifa-tis-gazas

Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στα ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σήμερα, όταν το Ισραήλ έβαλε στο στόχαστρο μια πομπή ασθενοφόρων που αναχωρούσαν από το νοσοκομείο Αλ Σίφα, στην Πόλη της Γάζας, μετέδωσε το κανάλι Al-Aqsa TV, που πρόσκειται στη Χαμάς, επικαλούμενο το τοπικό υπουργείο Υγείας.

Ο στρατός του Ισραήλ ανέφερε ότι εξετάζει τις αναφορές. Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

“Ενημερώσαμε τον Ερυθρό Σταυρό, όπως προβλέπεται από το διεθνές δίκαιο, για τη μετακίνηση τραυματιών με ασθενοφόρα από το νοσοκομείο Αλ Σίφα”, ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, ο Ασράφ Αλ Κούντρα. “Στην πύλη του νοσοκομείου, στη συνέχεια στην πλατεία Άνσαρ, ο κατοχικός (στρατός) έβαλε στο στόχαστρο το κομβόι, σε περισσότερες από μία τοποθεσίες εκτός του νοσοκομείου Αλ Σίφα”, πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:  Θρήνος για τον 25χρονο Ιωνά - Αυτός είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ (Βίντεο)
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο