Robert Pattinson: Για έξι μήνες είχε μετατρέψει φουσκωτό σκάφος σε σπίτι

Robert Pattinson: Για έξι μήνες είχε μετατρέψει φουσκωτό σκάφος σε σπίτι Robert Pattinson: Για έξι μήνες είχε μετατρέψει φουσκωτό σκάφος σε σπίτι

 Κάποτε κοιμόταν και έτρωγε σε ένα φουσκωτό σκάφος για έξι μήνες, αποκαλύπτει ο 37χρονος ηθοποιός Robert Pattinson καθώς δεν είχε άλλα έπιπλα. Σε συνέντευξή του στο «Architectural Digest», ο ηθοποιός αφηγήθηκε τη στιγμή που έζησε με ελάχιστα έπιπλα.

«Υπήρξε μια εποχή που το μόνο έπιπλο που είχα, για περίπου έξι μήνες, ήταν μια φουσκωτή βάρκα που ήταν ο καναπές, το κρεβάτι και το τραπέζι μου», δήλωσε ο Pattinson.

Γνωστός για τον ρόλο του ως Edward Cullen στη σειρά ταινιών «Twilight Saga», ο ηθοποιός μπορεί πλέον να θεωρεί τον εαυτό του και σχεδιαστή επίπλων. Πριν από λίγο καιρό παρουσίασε έναν λευκό βελούδινο καναπέ, που βοήθησε στη σχεδίασή του. Ο ηθοποιός ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό επίπλων, αφού ολοκλήρωσε την παραγωγή της ταινίας «The Batman», στην οποία πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο.

«Άρχισα να σχεδιάζω κομμάτια επίπλων που πίστευα ότι θα έκαναν τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με έναν παιχνιδιάρικο και ανεπίσημο τρόπο», ανέφερε. «Όλα είχαν δυσανάλογα, υπερμεγέθη στοιχεία, που ήταν αρκετά διασκεδαστικά».

Η βόλτα Robert Pattinson- Suki Waterhouse τους έκανε όλους να μιλούν για εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα σύντομα ο Robert Pattinson και η Suki Waterhouse θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Το ζευγάρι είναι μαζί για περίπου μια 5ετια και παρά το γεγονός ότι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίζονται συχνά μαζί αποδεικνύοντας πως είναι αχώριστοι.

Πριν λίγες ημέρες οι δύο ηθοποιοί απόλαυσαν την βόλτα τους στο Los Angeles και περπάτησαν για αρκετή ώρα με casual look.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο