Ακριβότερο σε σχέση με πέρυσι θα είναι εφέτος το σαρακοστιανό τραπέζι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη.
Συγκεκριμένα, οι τιμές θα διαμορφωθούν ως εξής:
Θαλασσινά
Καλαμάρια 10 ευρώ
Χταπόδι 17-21 ευρώ
Ανάμεικτα θαλασσινά 9-11 ευρώ
Σουπιές 10 -14 ευρώ
Σαρακοστιανά
Χαλβάς 5,5 – 8 ευρώ
Ταραμοσαλάτα 9 – 12 ευρώ
Μελιτζανοσαλάτα 5,5 – 7 ευρώ
Ελιές 4,5 – 6 ευρώ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τιμή της λαγάνας θα κυμανθεί από 3 έως 3.20 ευρώ.