Μαρινέλλα: Νέο ανακοινωθέν – Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάστασή της

Μαρινέλλα Μαρινέλλα

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρωδείου.

Το ανακοινωθέν αναφέρει:

“Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης”.

Αυτό αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν λίγο, για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού που κατέρρευσε χθες μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ τραγουδούσε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο για την πορεία της υγείας της ενώ η είδηση έχει προκαλέσει αγωνία και πανελλήνια συγκίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα παραπονιόταν για ισχυρό πονοκέφαλο ακόμα και πριν ξεκινήσει η συναυλία. Μετά την κατάρρευσή της, είχε τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε με το περιβάλλον της μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο από τη χθεσινοβραδινή εμφάνισή της:

Από χθες, όλη η Ελλάδα αγωνία για τη ζωή της. Στο Χ οι χρήστες ανεβάζουν βίντεο από τη «δική τους» Μαρινέλλα, αγέρωχη να αλωνίζει τις πίστες, και στέλνουν όλη τους της αγάπη, με ευχές και ελπίδα για περαστικά.

Πηγή: skai.gr
Διαβάστε επίσης:  Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Άνω Λιόσια και Φυλή - Πάνω από 100 αστυνομικοί επεμβαίνουν
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο