Κέιτ Μίντλετον: «Οι χημειοθεραπείες ολοκληρώθηκαν – Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν πολύ δύσκολοι»

Κέιτ Μίντλετον: «Οι χημειοθεραπείες ολοκληρώθηκαν Κέιτ Μίντλετον: «Οι χημειοθεραπείες ολοκληρώθηκαν

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ προσωπικό βίντεο της Κέιτ με τον Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, που γυρίστηκε στο Νόρφολκ

Η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγος του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβλήθηκε για τον καρκίνο και ότι θα πραγματοποιήσει λίγες από τις δημόσιες υποχρεώσεις της αργότερα φέτος, τονίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι ο δρόμος μέχρι την πλήρη ανάρρωσή της θα είναι μακρύς.

Η 42χρονη πριγκίπισσα υποβλήθηκε τον Ιανουάριο σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι έπασχε από καρκίνο. Έκτοτε, υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας εκφράσω την ανακούφισή μου που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου», ανέφερε σε ένα προσωπικό μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο της.

«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοιγια εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως την ξέρουμε μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να βρούμε την πορεία μας μέσα στην θύελλα και σε άγνωστο δρόμο», πρόσθεσε.




About The Author