Τραγωδία στα Τέμπη: Στα 3.500 ευρώ η δημόσια δαπάνη για την κηδεία κάθε θύματος

Το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για επιχειρούμενη περικοπή της δημοσίας δαπάνης για την κηδεία των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Τέμπη Τραγωδία Τέμπη Τραγωδία

Το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για επιχειρούμενη περικοπή της δημοσίας δαπάνης για την κηδεία των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σχετικά με φήμες για δήθεν περικοπή της δημόσιας δαπάνης για την κηδεία των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών υπογραμμίζεται ότι οι φήμες αυτές είναι παντελώς ανυπόστατες. Δεν υπάρχει καμία περικοπή! Αντίθετα, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται το ποσό της δημόσιας δαπάνης για κάθε κηδεία θυμάτων φυσικών καταστροφών ή δυστυχημάτων ορίζεται σε 3.500 ευρώ. Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση θα εκδοθεί αύριο».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η Hellenic Train ενημέρωσε το κοινό ότι δεν θα κάνει χρήση της ρήτρας εξαίρεσης από τις αποζημιώσεις.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Επίσης

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δεν ενεργοποιεί την εξαίρεση για καταβολή αποζημιώσεων η Hellenic Train

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Έξι προσαγωγές έκανε η ΕΛΑΣ – Επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι

Παναγιώτης Δουδωνής: Η αντικειμενική πολιτική ευθύνη στην οποία αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, είναι «έτυχε μια στραβή στη βάρδια μου» στα νομικίστικα


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use