Μεγάλη εμφάνιση η εθνική Ελλάδος και 2-2 με τη Γαλλία του Εμπαπέ – βίντεο

Μεγάλη εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Γαλλία του Εμπαπέ μέσα στην “Αγιά Σοφιά” και 2-2 για την γαλανόλευκη ομάδα.

Η Εθνική μας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να φτάσει στην ανατροπή απέναντι στην Γαλλία, χάρη στα εντυπωσιακά γκολ από τον Τάσο Μπακασέτα και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Στο 56ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Ιωαννίδη, ο Μπουχαλάκης έκανε ένα σουτ το οποίο έδιωξαν οι Γάλλοι, ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν το ίδιο στην «οβίδα» του Τάσου Μπακασέτα.

Ο αρχηγός της Εθνικής με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαμπά για να κάνει το 1-1 ενώ στο 61΄πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με τον Φώτη Ιωαννίδη.






Η ενδεκάδα της Ελλάδας

Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα, Γιαννούλης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο είναι οι: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Παυλίδης, Ζέκα, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γούτας, Γιακουμάκης, Κωνσταντέλιας, Σάλιακας, Τσιγγάρας.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας

Σαμπά, Κουντέ, Σαλιμπά, Λ. Ερναντές, Τ. Ερναντές, Φοφανά, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Ζιρού.

Στον πάγκο είναι οι: Μενιάν, Αρεολά, Κλος, Ντισασί, Ουπαμεκανό, Κεφρέν Τουράμ, Εμπαπέ, Τοντιμπό, Μάρκους Τουράμ, Καμαρά, Κομάν


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use