Η επανεμφάνιση Τσίπρα τι μήνυμα στέλνει στους ψηφοφόρους και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

Την ώρα μάλιστα που που γινόταν μύλος στο ΣΥΡΙΖΑ, με τα 37 δισ. και τα κορυφαία στελέχη εξαπέλυαν μύδρους κατά του Στέφανου Κασσελάκη, η είδηση πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι σε δείπνο με τον άλλοτε στενό του συνεργάτη Γαβριήλ Σακελλαρίδη έδωσε άλλη τροπή στις εσωκομματικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου.

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να συναντήσει τον πρώην συνεργάτη του μόλις μερικά 24ωρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, πήγε στη Νέα Σμύρνη, όπου μένει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και έφαγαν μαζί, στον εξωτερικό χώρο ταβέρνας, σε κοινή θέα.

Το δείπνο των δύο προκάλεσε συζητήσεις και συνδέθηκε με την ανησυχία που προκάλεσαν στον κ. Τσίπρα οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η αποχώρηση στελεχών και η διάσπαση. Επίσης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υπήρξε υποστηρικτής της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για ένα διάστημα σκεφτόταν να κατέβει ο ίδιος υποψήφιος. Με δεδομένο ότι η Έφη Αχτσιόγλου και ομάδα 7 βουλευτών διερευνούν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το κόμμα, η συγκεκριμένη συνάντηση προκάλεσε οξυμμένο ενδιαφέρον για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στα τεκταινόμενα στο κόμμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε, μέσω πηγών από το περιβάλλον του, να υποβαθμίσει τη σημασία και τη σημειολογία της συνάντησης. Το δείπνο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, ούτε και συνδέεται με την πολιτική, ανέφεραν.

«Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα», αναφέρουν άνθρωποι κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use