Άνοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου

«Από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου να παραμείνουν και να συνεργαστούμε. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε, το έχει ανάγκη ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την συνέντευξή του στο Livenews.

Εκτίμησε ότι θα ήθελαν να παραμείνουν στο κόμμα τα εν λόγω στελέχη και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει στενός κύκλος», προφανώς για να απαμβλύνει τις αιτιάσεις σε σχέση με τον ρόλο Πολάκη ή Τζάκρη.

Μάλιστα υπενθύμισε ότι της τηλεφώνησε πριν την Κεντρική Επιτροπή – ένα τηλέφωνο που έγινε… σπασμένο καθώς η Έφη Αχτσιόγλου το αρνήθηκε ενώ στη συνέχεια είπε πως είχε κλήση από άγνωστο αριθμό.

«Το είπα στην Κεντρική Επιτροπή και το εννοούσα. Πήρα τηλέφωνο την Αχτσιόγλου για να δώσω χείρα φιλίας για να συνεργαστούμε, οι ανάγκες του κόσμου είναι πραγματικές και άμεσες. Το εννοώ ότι δεν έχω στενό κύκλο» επανέλαβε ο κ. Κασσελάκης δείχνοντας να θέλει να αποφύγει τυχόν νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use