Έγκλημα στον Πειραιά: Πατέρας τριών παιδιών ο 39χρονος που δολοφονήθηκε – Σκληρές εικόνες

Εναν 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ πυροβόλησε και σκότωσε 68χρονος άνδρας στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά. Ο δράστης και το θύμα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες γνωρίζονταν και είχαν συχνούς διαπληκτισμούς που σχετίζονταν με τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Ο 68χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα το θύμα και αμέσως μετά επιχείρησε να ταμπουρωθεί στο σπίτι του, στην οδό Αλκιβιάδου, αλλά τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία. Όλα έγιναν λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι και το θύμα διακομίσθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκάρουν οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά όταν 68χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν νέο άνθρωπο πατέρα τριών παιδιών, επειδή είχε πρόβλημα με το πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων ο ηλικιωμένος δράστης είναι γνωστός στη γειτονιά για τα προβλήματα που δημιουργούσε ενώ όπως έχουν καταθέσει δυο επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα στη περιοχή δεν ήθελε τα πάρκινγκ στη γειτονιά.

Δειτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στο Βραδινό δελτίο ειδήσεων:

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές το θύμα, σημαδεύοντας στο κεφάλι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο δράστης προκαλούσε συχνά καυγάδες στη γειτονιά και αφότου πυροβόλησε τον 39χρονο φώναξε «τώρα σε τελείωσα…»

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use