Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο
Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουόλς επέλεξε ως υποψήφιο αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών, η Κάμαλα Χάρις.

Πρώην εκπαιδευτικός, ο Γουόλς διανύει τη δεύτερη θητεία του ως κυβερνήτης της Μινεσότα και προεδρεύει της Ένωσης Δημοκρατικών Κυβερνητών. Προηγουμένως υπηρέτησε 12 χρόνια στο Κογκρέσο, εκπροσωπώντας μια αγροτική περιφέρεια με συντηρητικές τάσεις, στην οποία, τόσο πριν όσο και μετά τη θητεία του, κυριαρχούσαν κυρίως οι Ρεπουμπλικάνοι.

Η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου αντιπροέδρου θα γίνει από την Κάμαλα Χάρις σε μεγάλη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει για σήμερα στη Φιλαδέλφια.

Στη συνέχεια, η Χάρις και ο Γουόλς θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σε πολιτείες-κλειδιά τις επόμενες ημέρες, με προγραμματισμένες στάσεις στο Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Τζόρτζια, την Αριζόνα και τη Νεβάδα.

Την υποψηφιότητα του Τιμ Γουόλς ανακοίνωσε και με ανάρτηση στο Χ η Κάμαλα Χάρις. «Με υπερηφάνεια ανακοινώνω ότι ζήτησα από τον Τιμ Γουόλς να είναι υποψήφιος μαζί μου. Ως κυβερνήτης, προπονητής, δάσκαλος και βετεράνος, έχει προσφέρει σε εργαζόμενες οικογένειες, όπως η δική του. Είναι υπέροχο να τον έχουμε στην ομάδα», έγραψε.

About The Author

Διαβάστε επίσης:  Συνελήφθη 25χρονη για εκδικητική πορνογραφία και απόπειρα εκβίασης