Στέφανος Κασσελάκης: Μετά το κότερο έφερε τροχόσπιτο από την Αγγλία για να περιοδεύει στην Ελλάδα

Κασσελάκης έφερε τροχόσπιτο από την Αγγλία για να περιοδεύει στην Ελλάδα Κασσελάκης έφερε τροχόσπιτο από την Αγγλία για να περιοδεύει στην Ελλάδα

Μετά το κότερο με το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύει τώρα ένα… τροχόσπιτο για να συνεχίσει τις περιοδείες του στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Το τροχόσπιτο, έφτασε χθες από τη Μεγάλη Βρετανία και θα είναι το κινητό «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη για τις επόμενες ημέρες, μέχρι τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Το «κινητό στρατηγείο» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε ο τηλεοπτικός σταθμός Star o οποίος μετέδωσε ότι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να τοποθετηθεί σε αυτό ένα γραφείο για τις ανάγκες του Στέφανου Κασσελάκη και των συνεργατών του.

Στο τροχόσπιτο έχουν ήδη τοποθετηθεί διαφημιστικές πινακίδες με το σύνθημα «Καλύτερη ζωή τώρα» και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τις περιοδείες από τη βόρεια Αττική και τη Μακεδονία.

Η ιδέα για το «κινητό στρατηγείο» όπως ανέφεραν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη ήταν του ίδιου πριν από έναν μήνα και όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ θυμίζει λίγο την εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα το 2012 όταν ο Αμερικανός πρόεδρος με το «Grand Force 1» όργωσε τις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο με το κινητό στρατηγείο του Στέφανου Κασσελάκη

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use