Λαμία: Κινδύνεψε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κουζίνα

Λαμία: Κινδύνεψε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κουζίνα Λαμία: Κινδύνεψε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κουζίνα
Λαμία: Κινδύνεψε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κουζίνα

Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) λίγο πριν τις 9:00’ στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Λεωνίδου λίγο πριν τις γραμμές του τραίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο διαμέρισμα που διέμενε ηλικιωμένη γυναίκα, πήρε φωτιά το τηγάνι που μαγείρευε με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και ο χώρος να γεμίσει καπνούς.

Οι γείτονες αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και ο ιδιοκτήτης παρακείμενης καφετέριας έτρεξε και έβγαλε την τελευταία στιγμή την ηλικιωμένη πριν εκείνη χάσει τις αισθήσεις της από τους καπνούς.

Τρία οχήματα της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκάλεσε ζημιές στο χώρο.

Επί της Λεωνίδου έσπευσαν και πληρώματα της Αστυνομίας με την Ομάδα ΔΙΑΣ να ρυθμίζει αρχικά την κυκλοφορία προκειμένου να προσεγγίσουν γρήγορα τα πυροσβεστικά οχήματα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε επίσης στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες και να διαπιστώσει αν χρειάζεται να γίνει διακομιδή της στο Νοσοκομείο Λαμίας.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use