ΚΑΙΡΟΣ: Μεγάλη Εβδομάδα με ανέμους, ζέστη και βροχές – ΒΙΝΤΕΟ

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στη χώρα, σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα με κάποιες βροχές, τοπικού χαρακτήρα.

Τη Μεγάλη Τρίτη πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στα ανατολικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Θράκη, την νότια Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη .Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 με 27 και στα δυτικά τοπικά 28 βαθμούς.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη οι βοριάδες θα υποχωρήσουν. Τη Μεγάλη Πέμπτη με Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι πιο ήπιος, με λίγες βροχές προς τη βόρεια Ελλάδα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή που έχουμε και τον Επιτάφιο θα δούμε κάποιες πρώτες βροχές στη βόρεια Ελλάδα και από Θεσσαλία και επάνω βροχές.

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να χαλάσει ξανά από το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου και μία οργανωμένη κακοκαιρία θα προσεγγίσει τη χώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Το Μεγάλο Σάββατο θα χαλάσει ο καιρός πρώτα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, μέσα στη νύχτα. Η κακοκαιρία θα γενικευτεί σχεδόν την Κυριακή του Πάσχα σε ολόκληρη τη χώρα ακόμα και μέσα στο Αιγαίο με αρκετές βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας, χωρίς να υπάρχει ασφαλής πρόγνωση. Από Δευτέρα του Πάσχα περιορίζεται αυτή η κακοκαιρία και βλέπουμε έναν πιο βελτιωμένο καιρό.

 

 

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use