Συμπλοκή στο Μαρούσι: Πόσα άτομα είναι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 23χρονου – Η αφορμή της συμπλοκής

Μαρούσι: Πόσα άτομα είναι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ Μαρούσι: Πόσα άτομα είναι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ
Μαρούσι: Πόσα άτομα είναι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ

Πέντε άτομα βρίσκονται στο στόχαστρο του τμήματος ανθρωποκτονιών, που αναζητά τον δράστη της δολοφονίας του 23χρονου στο Μαρούσι.

Τα στελέχη της ασφάλειας έχουν καταλήξει ότι τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους είχαν μαχαίρια και τα χρησιμοποίησαν την ώρα της συμπλοκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός που στάθηκε αφορμή για να έρθουν οι νεαροί στα χέρια ήταν ασήμαντο ενώ στο παρελθόν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους είχαν διαπληκτιστεί και πάλι.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή έξω από το κέντρο διασκέδασης
Ένα βίντεο που δείχνει τις κινήσεις των ατόμων που εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό έξω από το νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου ένα άτομο έχασε την ζωή του και ακόμα δύο τραυματίστηκαν έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ANT1 καταγράφονται σκηνές έντασης έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use