Δήμος Γλυφάδας: “Ελευθερώνει” βιβλία στους δρόμους της πόλης

Δήμος Γλυφάδας: "Ελευθερώνει" βιβλία στους δρόμους της πόλης Δήμος Γλυφάδας: "Ελευθερώνει" βιβλία στους δρόμους της πόλης
Δήμος Γλυφάδας: "Ελευθερώνει" βιβλία στους δρόμους της πόλης

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου ο Δήμος Γλυφάδας προχωρά σε μια ενδιαφέρουν δράση λογοτεχνικού ακτιβισμού. Την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 11:00 το πρωί ο Δήμος Γλυφάδας μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του, μίας από τις πιο δραστήριες και πλούσιες βιβλιοθήκες της χώρας με περισσότερους από 25.000 τίτλους- “ελευθερώνει” βιβλία στο Δρόμο των Ποιητών και σε άλλα σημεία της πόλης σε χάρτινες σακούλες.

Μέσα στο βιβλίο θα υπάρχει αναλυτικό μήνυμα, όπου θα εξηγείται η έννοια των ελεύθερων βιβλίων και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Συγκεκριμένα θα ελευθερωθούν 200 βιβλία, που καταχωρήθηκαν στο σύστημά της βιβλιοθήκης  με έναν μοναδικό κωδικό που θα αναγράφεται στην πρώτη σελίδα.

Τέλος η πορεία που θα ακολουθήσει κάθε βιβλίο θα παρακολουθείται και θα δημοσιεύεται στη σελίδα της Βιβλιοθήκης, κάθε χρόνο την ίδια μέρα.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use