Νέα Αριστερά: υποψήφια ευρωβουλευτής η συγγραφέας Μάρω Δούκα

Νέα Αριστερά: υποψήφια ευρωβουλευτής η συγγραφέας Μάρω Δούκα Νέα Αριστερά: υποψήφια ευρωβουλευτής η συγγραφέας Μάρω Δούκα
Νέα Αριστερά: υποψήφια ευρωβουλευτής η συγγραφέας Μάρω Δούκα

Την υποψηφιότητα της συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

Σε ανάρτηση του στα social media ο Αλέξης Χαρίτσης έγραψε «με μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς τη σπουδαία μας πεζογράφο, Μάρω Δούκα».

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ανακοινωθεί για ο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστερά είναι ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, οι πρώην υπουργοί Γιώργος Σταθάκης και Νίκος Φίλης, η πρώην βουλευτής και πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρία Γιαννακάκη, ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού και πρώην αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και η ανθρωπολόγος Όλγα Νάσση.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use