Επιστολική ψήφος: TikTok Κεραμέως για τη μεγάλη συμμετοχή

Με ένα σχετικό βίντεο η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως αναφέρει τη μεγάλη συμμετοχή, ενώ τονίζει ότι η προθεσμία για την εγγραφή στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου εκπνέει στις 29 Απριλίου.

«Ξεπεράσαμε τις 100.000 εγγραφές στην επιστολική ψήφο. 100.000 Ελληνες πολίτες που ζουν είτε στην Ελλάδα είτε σε 114 άλλες χώρες γράφτηκαν για να ψηφίσουν στις επόμενες ευρωεκλογές μέσω της επιστολικής ψήφου, μέσω courier δηλαδή που θα στείλουν στις αρμόδιες επιτροπές των δικαστικών. Αν θες και εσύ να ψηφίσεις από το σπίτι σου στις επόμενες ευρωεκλογές είτε ζεις στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό μπορείς να γραφτείς στο epistoliki.ypes.gov.gr μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου», αναφέρει η Νίκη Κεραμέως.

Το θέμα της επιστολικής ψήφου συζήτησαν ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, καθώς συμμετείχαν την Πέμπτη 18 Απριλίου σε τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των Πρεσβειών και των προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό.

@n_kerameus

Ξεπεράσαμε τις 100.000 εγγραφές στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου! 10 ημέρες έμειναν ακόμη για εγγραφή στο epistoliki.ypes.gov.gr. #PsifizoMeEpistoliki #ypesgr #fyp

♬ original sound – Niki Kerameus


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use