Καρέ – καρέ η διαδρομή του οχήματος που «θέρισε» δύο γυναίκες στη Βέροια

Ο 64χρονος ο οδηγός είχε ξεκινήσει από τη Βέροια κι όταν έφτασε στον κεντρικό δρόμο της Πατρίδας, τότε έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στη στάση σκοτώνοντας μια 68χρονη και μια 20χρονη.

Ο οδηγός που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ όταν ρωτήθηκε πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, τότε ανέφερε ότι ζαλίστηκε.

Στο πρώτο από τα οπτικά υλικά που φέρνει στο φως δημοσιότητας το newsit.gr εμφανίζεται στις 09:36:32 το άσπρο όχημα του 64χρονο να κινείται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου που οδηγεί εκτός της πόλεως της Βέροιας. Το όχημα διατηρεί σταθερή πορεία, ενώ δεν φαίνεται να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Αφού θα περάσουν 2 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα το αυτοκίνητου του 64χρονου θα συλληφθεί από κάμερα στο χωριό Πατρίδα και περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν το όχημα πέσει στη στάση.

Στο δεύτερο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr το αυτοκίνητο στις 08:39:08 (το ρολόι της κάμερας ασφαλείας είναι με τη χειμερινή ώρα – 60 λεπτά πίσω) κινείται εντός του χωρίου Πατρίδα και μετά από 400 μέτρα περίπου θα πέσει πάνω στη στάση σκορπίζοντας το θάνατο.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use