Δημήτρης Νατσιός: «Δεν έπρεπε να επιτρέπονται τα χειροκροτήματα σε μια τέτοια συνεδρίαση»

Δημήτρης Νατσιός: «Δεν έπρεπε να επιτρέπονται τα χειροκροτήματα σε μια τέτοια συνεδρίαση» Δημήτρης Νατσιός: «Δεν έπρεπε να επιτρέπονται τα χειροκροτήματα σε μια τέτοια συνεδρίαση»
Δημήτρης Νατσιός: «Δεν έπρεπε να επιτρέπονται τα χειροκροτήματα σε μια τέτοια συνεδρίαση»

Παρέμβαση έκανε το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου, πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» κ. Δημήτρης Νατσιός, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Πρόσωπο με πρόσωπο».

Ο κ. Νατσιός ερωτηθείς για το αν βγήκε κάποιο συμπέρασμα από την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή κατά την πρόταση δυσπιστίας, απάντησε πως: «Εγώ βρέθηκα για πρώτη φορά σε μία τέτοια κοινοβουλευτική διαδικασία και θα ήθελα εν πρώτης να στηλιτεύσω κάτι που μου έκανε χείριστη εντύπωση.

Ενώ μιλούσαμε για θανάτους 57 παιδιών και παρακολουθούσαν από τα θεωρεία χαροκαμένοι γονείς και συγγενείς, έβλεπα περίλυπος βουλευτές της συμπολίτευσης κυρίως, σε κάποιες ατάκες που υποτίθεται προκαλούσαν ενθουσιασμό στους βουλευτές να σηκώνονται όρθιοι και να χειροκροτούν.

Κανονικά θα έπρεπε να δοθεί ένα είδος εντολής να υπάρχουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις μέσα στη Βουλή».


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use