Άστεγοι και άτομα στο φάσμα του αυτισμού είπαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην Σακελλαροπούλου

Πλήθος συλλόγων είπαν σήμερα το πρωί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα δεν άκουσε τα κάλαντα μία, αλλά τουλάχιστον 10 φορές. Την αρχή έκανε η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Προεδρική Φρουρά και έπειτα ακολούθησαν μέλη της Ακαδημίας Αυτισμού UniquALL του Δημήτρη Παπανικολάου και της Eurohoops Academy Θοδωρή Παπαλουκά, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, η χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, το ουκρανικό σχολείο «Μπερεγίνια», η Πανηπειρωτική Συνοσπονδία Ελλάδος και η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υποδέχτηκε με τη σειρά του στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και τον σκύλο τους Peanut, τα μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Για δώρο, ο πρωθυπουργός πήρε μία πυξίδα και ένα ριγέ μαντήλι προσκόπων.

ΦΩΤΟ EUROKINISI

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τα κάλαντα για την Πρωτοχρονιά τραγούδησε ο σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Φάρος», ενώ στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία.

ΦΩΤΟ EUROKINISI

Τα πρώτα κάλαντά του ως δήμαρχος άκουσε και ο Χάρης Δούκας στο δημαρχείο της Αθήνας, από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αθηνών και τα μέλη της Ένωσης Κρητών Κορίνθου, τα οποία του ευχήθηκαν μεταξύ άλλων καλή αρχή στη νέα του θητεία.

ΦΩΤΟ EUROKINISI
Πηγή lifo

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use