Αστυνομικός μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του

Στόχος εμπρηστικής ενέργειας έγινε Ι.Χ. αυτοκίνητο αστυνομικού Στόχος εμπρηστικής ενέργειας έγινε Ι.Χ. αυτοκίνητο αστυνομικού
Στόχος εμπρηστικής ενέργειας έγινε Ι.Χ. αυτοκίνητο αστυνομικού

Ο λόγος για έναν 54χρονο αστυνομικό από τη Βοιωτία, ο οποίος παρά την δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ώστε να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του, εκείνος πήγε στο χώρο εργασίας της και ζητούσε να τη δει.

Η γυναίκα του ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ισχύουν.

Ο αστυνομικός δεν συμμορφώθηκε και τότε εκείνη πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση. Εκεί όμως την περίμενε και πάλι ο πρώην φίλος της, ο οποίος έξω από το ΑΤ, όχι μόνο την έβρισε, αλλά τράβηξε και μαχαίρι με το οποίο πάνω στον τσακωμό την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της, ευτυχώς ελαφρά.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λειβαδιάς, ενώ ο 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη από τους συναδέλφους του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use