Αλαμπάμα: Αστυνομικός χτυπά με τέϊζερ άνδρα με χειροπέδες

ΣΟΚ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο που δείχνει μια λευκή αστυνομικό να χτυπά με τέιζερ έναν μαύρο άνδρα κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ενώ αυτός είναι γερμένος πάνω στο καπό του περιπολικού φορώντας χειροπέδες.

Το viral βίντεο δείχνει την αστυνομικό του τμήματος της πόλης Ρίφορμ στην Αλαμπάμα να οδηγεί τον 34χρονο Μάικα Ουάσινγκτον στο περιπολικό στις 2 Δεκεμβρίου και κατόπιν να τον αναγκάζει να ακουμπήσει το σώμα του πάνω στο καπό. Η γυναίκα εμφανίζεται να κρατά ένα όπλο τέιζερ στην πλάτη του υπόπτου καθώς ψάχνει τις τσέπες του και του λέει να μείνει ακίνητος.

«Δεν κάνω τίποτα. Έχω πάνω μου όπλο» ακούγεται να λέει ο Ουάσινγκτον, με την αστυνομικό να απαντάει γελώντας «α ναι» και στη συνέχεια να χρησιμοποιεί πάνω του το όπλο τέιζερ της φωνάζοντάς του να «βγάλει τον σκασμό», ενώ εκείνος φωνάζει και κλαίει. «Θες κι άλλο» τον ρωτά η αστυνομικός με εκείνον να απαντάει «όχι».


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use