Με την επανεμφάνιση του ο Τσίπρας «τράβηξε» αυτιά και επίπληξε πολιτικά τον νέο Πρόεδρο

Με την επανεμφάνιση του ο Τσίπρας «τράβηξε» αυτιά και επίπληξε πολιτικά τον νέο Πρόεδρο Με την επανεμφάνιση του ο Τσίπρας «τράβηξε» αυτιά και επίπληξε πολιτικά τον νέο Πρόεδρο

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπας ανέλαβε δράση μόλις διαπίστωσε ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε μπαράζ συναντήσεων με τους Γαβριήλ Σακελλαρίδη και Νάσο Ηλιόπουλο, από την πλευρά Αχτσιόγλου, όσο και με τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Με την «Ομπρέλα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου να είναι πλέον εκτός ΣΥΡΙΖΑ, την ομάδα των «6+6» της Εφης Αχτσιόγλου να παραμένει στο κόμμα και να κατακεραυνώνει τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς να τοποθετηθεί επίσημα, ξεκίνησε μια προσπάθεια, όπως αναφέρουν από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, να διατηρηθεί η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής λογικής, της ενότητας, όπως ήταν αναμενόμενο ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15/11 τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο.

Σε αυτή τη συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχή ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.