Δηλώσεις γονιών Στ. Κασσελάκη: «Να είναι προσιτός σε όσους έχουν ανάγκη και σε όλον τον κόσμο»

Δηλώσεις γονιών Στ. Κασσελάκη: «Να είναι προσιτός σε όσους έχουν ανάγκη και σε όλον τον κόσμο» Δηλώσεις γονιών Στ. Κασσελάκη: «Να είναι προσιτός σε όσους έχουν ανάγκη και σε όλον τον κόσμο»

Την ικανοποίησή τους για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν οι γονείς του νέου προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη βγήκαν από τα γραφεία του μετά το άκουσμα των αποτελεσμάτων και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, που ο γιος τους είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτος στους δημοσιογράφους απευθύνθηκε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος φώναξε «Νίκησε ο καλύτερος, σας το είχα πει το πρωί».

Στη συνέχεια μίλησε στις κάμερες η μητέρα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τόνισε πως περίμενε τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη γιατί «είναι αληθινός».

Στις κάμερες μίλησε και ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. «Εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ επαναλαμβάνω τη ρήση των αρχαίων Ελλήνων “να είναι καλός και αγαθός” και προσιτός σε όλους τους ανθρώπους, σε αυτούς που έχουν ανάγκη, σε όλο τον κόσμο».




Διαβάστε επίσης:  Πορνογραφία ανηλίκων: Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις από την ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο