Θρίλερ στη Φθιώτιδα – 84χρονη εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στη πλάτη στα Καμένα Βούρλα

Ασθενοφόρο Ασθενοφόρο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου μίας 84χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα, φέροντας τραύμα στην πλάτη. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο 77χρονος ξάδερφός της ενημέρωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, εκφράζοντας ανησυχία, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της εδώ και μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, με τη βοήθεια κλειδαρά, παραβίασαν την πόρτα, η οποία ωστόσο δεν ήταν κλειδωμένη και τα κλειδιά της 84χρονης βρέθηκαν από την εσωτερική πλευρά της πόρτας.

Μέσα στο σπίτι, οι αστυνομικοί και ο ξάδερφος της άτυχης γυναίκας βρήκαν το σώμα της 84χρονης κοντά στην είσοδο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα έφερε τραύμα στην πλάτη, πιθανότατα από μαχαίρι. Δίπλα της βρέθηκαν κηλίδες αίματος και ίχνη από ματωμένα παπούτσια, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ηλικιωμένη δεν ήταν μόνη της κατά τις τελευταίες στιγμές της.

Ένα από τα κύρια σημεία που εξετάζονται από τις Αρχές είναι ότι η πόρτα δεν έφερε σημάδια παραβίασης, ενώ μέσα στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης ή αναστάτωσης. Η έρευνα για τη δολοφονία διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο