«Θανάση, καιγόμαστε»: Τα δραματικά τελευταία λόγια της 63χρονης που βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου

βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου
βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου

«Θανάση, καιγόμαστε», ήταν τα τελευταία λόγια της 63χρονης γυναίκας από τη Μολδαβία η σορός της οποίας εντοπίστηκε απανθρακωμένη από πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο μέτωπο της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική.

Οι φλόγες από την φωτιά στα Βριλήσσια λόγω των ισχυρών ανέμων έφτασαν αστραπιαία στο Πάτημα Χαλανδρίου, όπου βρισκόταν η βιοτεχνία με ρούχα στην οποία δούλευε η άτυχη 65χρονη γυναίκα. Ένα δέντρο που βρισκόταν ακριβώς έξω από τη βιοτεχνία πήρε φωτιά με αποτέλεσμα όλη εγκατάσταση να βρεθεί στις φλόγες. «Θανάση, καιγόμαστε»: Τα δραματικά τελευταία λόγια της 63χρονης που βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου

Η γυναίκα τρομαγμένη πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο, σύμφωνα με μαρτυρίες, έναν συνάδελφό της: «Θανάση, καιγόμαστε. Έχουν πάρει φωτιά τα πάντα» του είπε και αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια. Όπως αναφέρει το MEGA, δεν ακολούθησε τις προτροπές των συναδέλφων της να βγει από το πίσω μέρος της βιοτεχνίας όπου υπήρχε ένα μπαλκόνι, σε 1,5 μέτρο από το έδαφος.

«Πύρινη κόλαση» στην Βορειανατολική Αττική: Καταγγελία για βραχυκύκλωμα σε κολώνα ρεύματος στον Βαρνάβα

Αντίθετα, πήγε και κλειδώθηκε στο μπάνιο και έριξε νερό πάνω της, θεωρώντας ότι έτσι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το θερμικό φορτίο από τις φλόγες. Δυστυχώς, η γυναίκα δεν τα κατάφερε, αφού έχασε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στην τουαλέτα της βιοτεχνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για την 65χρονη, η οποία φέρεται να δούλευε κάποια έξτρα μεροκάματα, προκειμένου να καταφέρει να πάει διακοπές.

Δείτε το βίντεο:




About The Author

Διαβάστε επίσης:  Alert! Πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - Εκδόθηκε 112 για απομάκρυνση