Τέμπη: Πλήθος κόσμου στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία

Καλλιμάρμαρο Καλλιμάρμαρο

Σε κλίμα συγκίνησης και με χιλιάδες θεατές σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/10) η συναυλία μνήμης στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Στις κερκίδες του σταδίου βρίσκονται άνθρωποι κάθε ηλικίας, μεταξύ άλλων οικογένειες με τα παιδιά τους.

Όπως τονίζει ο Σύλλογος, πρόκειται για «μία βραδιά-προσκλητήριο, μία συναυλία ένωσης και ενθύμησης».

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριτζήλα και η Τάνια Τσανακλίδου. Ως γκεστ, εμφανίζεται ο Δημήτρης Μυστακίδης.

Καρυστιανού: «Σήμερα ακουγόμαστε στους ουρανούς»

Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της συναυλίας απηύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023»Μαρία Καρυστιανού που ευχαρίστησε τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση αλλά και όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με τόσο αγάπη αυτή την εκδήλωση. Ένα ηχηρό όχι δεν ξεχνάμε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα. Νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε, επιθυμούμε το ίδιο. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Την ίδια ευχή την ίδια επιθυμία. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας ανθρώπους παραμένει ελεύθερο. Ε λοιπόν ποτέ ξανά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όσους εργάστηκαν με πολύ κόπο και πάθος, εθελοντικά, για αυτή τη σημαντική εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στους πολυαγαπημένους μας, που μας λείπουν τόσο πολύ. Αλλά και όλους εμάς που είμαστε εδώ δυνατοί αποφασισμένοι. Σήμερα όλη η Ελλάδα τραγουδά, τόσο δυνατά που σίγουρα ακούγεται στους ουρανούς. Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας. Αυτή η αγκαλιά θα ναι πάντα ανοιχτή. Μέχρι τη δικαίωση και ακόμα παραπέρα!», είπε.

Πηγή nonpaper.eu

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο