Στην φυλακή ο 39χρονος γκαλερίστας που προκάλεσε μεθυσμένος τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 39χρονος γκαλερίστας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα. Μετά την απολογία του, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Οι μετρήσεις έδειξαν ότι το επίπεδο αλκοόλ στον οργανισμό του ήταν 1,50 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος (το επιτρεπτό όριο είναι 0,50 g/l), ενώ η μέτρηση της εκπνεόμενης αλκοόλης ήταν 0,75 γραμμάρια ανά λίτρο αέρα (με όριο 0,25 g/l).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο γκαλερίστας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, φτάνοντας τα 200 χιλιόμετρα την ώρα, αφού είχε περάσει δύο κόκκινα φανάρια. Ερχόμενος από το Κολωνάκι με τη φίλη του, κατευθυνόταν στην παραλιακή όταν συγκρούστηκε με το όχημα ενός 52χρονου άνδρα. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το αυτοκίνητό του εκτράπηκε δεξιά, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια σε σταθμευμένο όχημα. Το αυτοκίνητο του γκαλερίστα εκτράπηκε αριστερά και χτύπησε σε κολώνα φωτισμού.

Ο 52χρονος διακομίστηκε νεκρός στο «Ασκληπιείο Βούλας», ενώ ο γκαλερίστας και η 33χρονη συνεπιβάτιδά του τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο