Σοκαριστικές εικόνες βίας στο κέντρο της Αθήνας – Οδηγός ταξί ξυλοκοπά επιβάτες την ώρα της αποβίβασης

Ξυλοδαρμός οδηγός ταξί Ξυλοδαρμός οδηγός ταξί

Μια πρωτοφανής επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/9) στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Λένορμαν, εναντίον μιας 33χρονης τρανς γυναίκας και του 31χρονου φίλου της, από έναν 55χρονο οδηγό ταξί αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε όταν η 33χρονη και ο φίλος της αποχώρησαν από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι και επιβιβάστηκαν σε ταξί για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, σταμάτησε το όχημα και άρχισε να χτυπάει με γροθιές και τους δύο στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

Η 33χρονη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, τραυματίστηκε στο στήθος όταν έσπασε μια τζαμαρία πολυκατοικίας. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ αρχικά δεν ήταν δυνατή η λήψη κατάθεσης λόγω έλλειψης διερμηνέα.

Η υπόθεση χειρίστηκε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής, που ταυτοποίησε τον 55χρονο δράστη και τον προσήγαγε την Κυριακή (29/9). Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο