Μοναχοί της Μονής Αββακούμ απειλούν να αποκαλύψουν εκκλησιαστικά σκάνδαλα – «Σε θέλω τρελά, τι ζώδιο είσαι;»

Μοναχοί της Μονής Αββακούμ Μοναχοί της Μονής Αββακούμ

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνούν οι μοναχοί που καθαιρέθηκαν για την υπόθεση της Μονής Αββακούμ, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσουν σκάνδαλα που αφορούν την Εκκλησία της Κύπρου.

Σύμφωνα με το Star, την ώρα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σεξουαλικές πράξεις, οικονομικές ατασθαλίες και θαύματα «μαϊμού», απειλούν ότι θα αποκαλύψουν εκκλησιαστικά σκάνδαλα μέσω ενός βιβλίου που αναμένεται να εκδώσουν με τίτλο «Εκκλησία: Το κράτος μαφία της Κύπρου».

Υποστηρίζουν ότι έχουν διαλόγους «φωτιά» και στοιχεία στα χέρια τους για να επιβεβαιώσουν όσα θα ισχυρίζονται στο βιβλίο.








«Σε θέλω τρελά. Τι ζώδιο είσαι;» φέρεται να ρώτησε αρχιμανδρίτης πιστό, σύμφωνα με το Star σχετικά με τα μηνύματα που έχουν στα χέρια τους οι μοναχοί, υποστηρίζοντας ότι… θέλει να δει αν ταιριάζουν.

Η Εκκλησία της Κύπρου, από την άλλη πλευρά, αρνείται μέχρι στιγμής να προβεί σε δηλώσεις ή να απαντήσει στις κατηγορίες που δημοσιοποιούνται μέσω των μοναχών της Μονής Αββακούμ. Το ζήτημα, ωστόσο, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο εκκλησιαστικό σώμα της Κύπρου.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο